Mahalli Spor Kulüplerini Koruma Derneği (MSKKD) tarafından organize edilen turnuvanın kupa töreninde, Balsu ailesi duygu dolu anlar yaşadı.

Sezon öncesi 15 amatör kulübün katılımıyla gerçekleşen merhum Ramazan Balsu Ahde Vefa futbol turnuvasının şampiyonu Türk Telekom oldu. Normal süresi 3 – 3 eşitlikle sona eren Türk Telekom Kalespor maçında atılan seri penaltıların ardından mavi – beyazlı ekip 9 – 8 galip gelerek şampiyon oldu. Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ise turnuvayı 3’üncü sırada tamamladı.

DUYGULANDILAR

Turnuvanın ilk gününden itibaren Mahalli Spor Kulüpleri Koruma Derneğine destek olan merhum Ramazan Balsu’nun çocukları final gününde duygu dolu anlar yaşadı.

Gaziantep futboluna yapmış olduğu hizmetlerin sayısı belli olmayan merhum Balsu, aynı zamanda çocuklarını da spor kültürüyle yetiştirerek profesyonel futbolculuktan hakemliğe kadar yetiştirdiği evlatlarıyla Türk futboluna da hizmet sunmuştu. Turnuvanın kupa töreninde ise Balsu ailesi duygularını gözyaşlarına dökerek ifade edebildi.

FUTBOL KEYFİ SUNDULAR

Merhum Ramazan Balsu Ahde Vefa futbol turnuvası iki grupta toplam 15 takımın katılımıyla gerçekleşirken, her maçta keyif veren futbol müsabakaları oynandı.

Turnuvanın finalinde ise Türk Telekom ve Kalespor şampiyona yakışan mücadele örneği sergileyerek tribünlerden alkış aldılar.

HABER: MUHARREM TÜRKOĞLU