PTT birinci ligde şampiyonluk hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Nurullah Sağlam, “Söz sahibi olmak, istiyorsak rakip tanımaksızın her maçımızı almak zorundayız” dedi.

Boluspor’un sahaya futbol oynatmama mantalitesiyle çıktığını ama Kayserispor’un sadece oynamak adına mücadele edeceğini söyleyen Sağlam, hedeflerini ise 3 puan olarak belirlediklerini ifade etti.

EKSİK ÇALIŞIYORUZ

Kayserispor maçı hazırlıklarını milli takımlarda yer alan 4 oyuncudan yoksun olarak sürdürdüklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “Azeri milli takımından oynayan 3 futbolcu ve bir de Muhammet Demirci’nin ümit milli takımında olmaları nedeniyle eksik çalışıyoruz. Bunun dışında her şey istediğimiz şekilde devam ediyor. Hafta sonu deplasmanda mücadele edeceğiz ve Kayserispor’da artık lig takımı. Hem iyi bütçeye hem de iyi kadroya sahipler ama bizde bu ligde söz sahibi olmak istiyorsak rakip tanımaksızın her maçımızı almak durumundayız. Özellikle Kayserispor, bizim gibi futbol oynayacak olmamız mantalitesiyle sahaya çıkacak olmamız iki takım adına da avantaj olacak. Güzel bir futbol ortaya çıkar. Tabi rakibimizin gücünü biliyoruz, saygı duyuyoruz ama bizim de hedefimiz oradan galibiyetle dönmek olacak” dedi.

SEYİR ZEVKİ YÜKSEK GEÇECEK

Kayseri deplasmanın Boluspor müsabakasından alakası olmayan biz maç olacağını aktaran Sağlam, “Çünkü o maçta rakibimiz sadece oynatmama düşüncesiyle sahaya çıkmıştı. Hakem de genç bir kardeşimiz eğer tecrübeli bir hakem olsaydı çok pozisyonda kartına başvururdu ve mümkün değil o sertlikte 11 – 11 oynanmazdı. Artık o maç geride kaldı, Kayserispor maçı da bana göre ligin seyir zevki en yüksek maçlarından bir tanesi olabilir. Bizde bu seyir zevki yüksek geçecek diye umduğumuz müsabakadan en karlı çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

ARAYI DEĞERLENDİRDİK

Ligin ilk haftasında kadroda yer alamayan futbolcuların kendilerini kanıtlayan oyuncular olduğunu belirten Sağlam, “Ameobi Shola, İbrahim Kaş, Mehmet Nas ve Köksal Yedek aramıza sonradan katılan arkadaşlarımız. Onlarda bu arayı iyi geçirip tamamen aramızda olmaları bizim açımızdan avantaj olacak. Dolayısıyla da bu müsabakada oynama ihtimalleri olan futbolcularımız” ifadelerini kullandı.