GAZİANTEPSPOR – BALIKESİRSPOR

STAD: KALYON STADYUMU

TARİH: 3 MART 2018 CUMARTESİ

SAAT: 13.00

HAKEMLER: MERT GÜZENGE – AHMET ŞİMŞEK – BARAN ERASLAN

YAYIN: BEIN MAX 2

Bu sezon ikinci haftanın dışında galibiyet yüzü göremeyen ve ligde kalması mucizelerinde ötesinde olan bağlı olan kırmızı – siyahlı temsilcimizde futbolcular bugün aslanlar gibi sahada mücadele edecek.

İstanbul A Klasman hakemlerinden Mert Güzenge’nin yöneteceği mücadele saat 13.00’da başlayacak. Karşılaşma Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MÜCADELEDEN KOPMAYACAKLAR

Bu sezon sadece bir karşılaşmanın dışında hiç galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında puan çıkartamayan Gaziantepspor’un genç futbolcuları her şeye rağmen mücadeleden kopmayacak.

Kırmızı – siyahlı futbolcular alt yapısında yetiştiği Gaziantepspor’un armasına saygı duyarak sahaya çıkıp, ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan veya puanlar almanın savaşını vermek istiyor. Teknik direktör Oktay Derelioğlu, bütün olumsuzluklara rağmen bir zamanlar formasını giydiği eski takımına vefa borcunu ödemeye devam ederken, Gaziantepspor adına emek vermeye devam edecek.

BALIKESİR CEPHESİ

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

Oyuncularının çalışmalarından memnun olduğunu belirten Bulak, "Ama zor bir maça gideceğiz. Bana sorsalar şimdi Gaziantepspor’la mı oynamak istersiniz, ligin üst sırasında oynayan bir takımla mı oynamak istersiniz diye, ben üst sıradaki takımlarla oynamak isterim. Gaziantepspor gibi kaybedecek bir şeyi olmayan takımlardan ürkeceksiniz. Genç oyuncular, çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar ve can siperhane oynuyorlar. Bu gibi takımlardan çekinmek lazım ve tedbirli olmak lazım. Kazanabilecek takım biziz, tabii kazanmak için oynayacağız. Kazanabilirsek ivmemizi bir üst seviyeye çekmiş oluruz. Samimi söylüyorum belki de bu sezon oynayacak olduğumuz en önemli maça gidiyoruz. Bize hedef gösterebilecek bir maça gidiyoruz. Bu maç Balıkesirspor için dönüm maçıdır. Tek sonuçlu maçlar hep güç maçlardır. Hep zor maçlardır. Çünkü kazanmak zorundasınız. Bunu çok önemsiyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU