Ligde çıkış yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam kendi evinde şampiyonluk hesapları yapan Adana Demirspor’u konuk ediyor. Son haftalarda elde ettiği sonuçlarla Play Off umutlarını arttıran mavi – beyazlı temsilcimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup ettiği Adana Demirspor’u bir kez daha mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Kamil Ocak Stadyumunda bu akşam saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi İstanbul üst klasman hakemlerinden Emre Malok yönetirken yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Esat Sancaktar yapacak.

HIRSLARI AVANTAJIMIZ

Başarıya yürekten inanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular hırslarını sahaya yansıttıkları zaman bu ligde bileğini bükemeyeceği hiçbir takım yok. Malatyaspor galibiyetiyle puanları hanesine yazdırmaya başlayan mavi – beyazlı cesur yürekler geçen hafta deplasmanda Altınordu’yu elinden kaçırınca sahada iki puan bırakmak zorunda kaldı. Bu akşam ise işini şansa bırakmak istemeyen mavi – beyazlı oyuncular, hafta içinde antrenmanda ki hırslarını sahaya yansıtarak bu haftayı da üç puanla kapatarak Play Off çemberinin içine iyice girmek istiyor.

İKİ EKSİK VAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bu akşam kendi evinde mücadele edeceği Adana Demirspor maçı öncesi kadrosunda iki eksik futbolcusu bulunuyor.Takımın en önemli futbolcuları arasında yer alan Alanznho’nun sakatlığının devam etmesinin yanı sıra sol kanadın etkili oyuncularından Ufuk Budak bu akşam sahada olamayacaklar. Mavi – beyazlı temsilcimizde ayrıca teknik direktör Bayram Bektaş yabancı kontenjanı zorunluluğu nedeniyle bir futbolcuyu tribünde tutmak zorunda kalacak.

SÖZÜ TARAFTAR SÖYLEYECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un başarı merdivenlerini tırmanmasıyla birlikte tribünde ki taraftar sayısının da artması mavi – beyazlı futbolcuların azmini güçlendiriyor. Bu akşam yine taraftar desteğini arkasında görmek isteyen mavi – beyazlı futbolcular taraftarların desteğini her zamankinden daha fazla hissetmek istiyor. Yönetim ve teknik ekibin de taraftarlar konusunda çok hassas davranması ligde kalan maçlara ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Bu nedenle Adana Demirspor karşısında elde edilecek galibiyette taraftarlar da önemli rol oynayacak.

MİSAFİR TRİBÜN BİLETİ BİTTİ

PTT 1. Ligin 22. haftasında bu akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak Adana Demirspor taraftarları kendilerine ayrılan misafir takım biletlerini tüketti. Mavi-Lacivertli taraftarlar takımlarını iç saha ve dış saha maçlarında asla yalnız bırakmıyor. Ligin ikinci yarısında Karşıyaka deplasmanında ciddi bir taraftar desteğiyle oynayan Adana tensilcisi Samsunspor maçında da 5 Ocak Stadı'nın merdiven boşluklarına dahi doldurarak ceza almıştı. Boluspor deplasmanında misafir tribününü tamamen dolduran Adana Demirsporlu taraftarlar son olarak 1461 Trabzon maçında 5 Ocak Stadı'nı doldurdu. Bu akşam oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da kendisine ayrılan toplam 1600 adet misafir takım biletlerinin tamamını aldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU