Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve başlamasıyla birlikte kısa sürede takımın inanılmaz değişime uğradığını söyleyen Gaziantepspor’un genç yeteneklerinden Abdulkadir Kayalı, bu hafta Rize deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Bu hafta Çaykur Rizespor ve daha sonra Antalyaspor karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılıp sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini anlatan Kayalı, Cumartesi akşamı ligin en rahat takımı olmak istediklerini ifade etti.

DURUMLAR KRİTİK

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarının kendileri açsından çok önemli olduğunu vurgulayan Kayalı, “Daha çok puan alarak takımımızı iyice rahatlatmak istiyoruz. Kalan iki maçımızdan ilk rakibimiz Rizespor’un da durumu çok kritik ve onlarda tıpkı bizim gibi ligde kalma mücadelesi veriyor her iki takım açısından da oldukça zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

KENDİ OYUNUMUZU SERGİLEMELİYİZ

Karadeniz temsilcisinin son haftalarda form düşüklüğü yaşamasına rağmen dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu açıklayan Kayalı, “Bu haftaki karşılaşma, bizim için derbi niteliğinde olacak. Sadece kendi oyunumuza konsantre olmamız gerekiyor. Cumartesi akşamı oynayacağımız Çaykur Rizespor bizim için kolay lokma olmayacak. Biz kendi işimize bakıp Gaziantep’e üç puanla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ