Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Zurij Zdovc, karşılaşmadan galip geldikleri için sevinçli olduklarını belirtirken, Eskişehir Basket'in baş antrenörü Cem Akdağ ise üçüncü periyottan itibaren maça ortak olmaya çalıştıklarını ama galibiyete ulaşamadıklarını söyledi.


Türkiye Basketbol Ligi'nde Eskişehir Basket'i 88-80 yenen Royal Halı Gaziantep'te baş antrenör Zurij Zdovc, galip gelmeye ihtiyacı olduklarını belirterek, "Rakibimizin içinde bulunduğu konum itibariyle galibiyete ihtiyacı vardı. Kazanma arzusuyla salona gelen bir takıma karşı oynamak her zaman zordur. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama galip gelmeye bizim de ihtiyacımız vardı. Bir galibiyetimiz daha olsaydı rahat uyuyabilirdim. O yüzden Konya maçını kazanana kadar rahat uyku uyuyamam"dedi.

Eskişehir Basket'in baş antrenörü Cem Akdağ ise maça kötü başlamalarına rağmen üçüncü periyottan itibaren maça ortak olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Üçüncü periyottan itibaren iyi savunma yapıp maça ortak olmaya çalıştık ama galibiyete ulaşamadık. İçinde bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz. Toparlanıp yükselişe geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.