Gaziantepspor’da ilk antrenmanına dün çıkan yeni teknik direktör Sergen Yalçın, Eskişehirspor maçı hazırlıklarının startını verdi.

Ligde kalan üç maçın kendileri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Sergen, Gaziantepspor’da balayı yaşayacak durumumuz yok dedi. Ligde rahat bir pozisyonda olmadıklarını belirten Yalçın, sakat oyuncuların sayısının fazla olması işlerini zora sokacağını aktardı.

LİGİN SEYRİNİ TAYİN EDECEK

Mutlu Topçu’ya vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gaziantepspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, “ilk dönemde başarılı işler yaptı ama son dönemde işler iyi gitmedi bunlar futbolun içinde olağan durumlardır. Şimdi biz burada yeni bir döneme başlıyoruz çok balayı yaşayacak durumumuz yok çünkü önümüzde üç haftalık bir süreç var ve çok rahat bir pozisyonda değiliz. Kalan maçlar gerçekten bizim için çok değerli özellikle bu hafta oynayacağımız müsabaka çok önemli, ligin seyrini tayin edecek bir müsabaka iyi bir takımla oynayacağız. Son dönemde çıkış yakalamış, moralli bir ekiple oynayacağız ama bizde bu hafta iyi çalışıp, iyi organize olup özellikle oyunsal anlamda iyi bir çalışma yapıp Cumartesi günkü müsabakaya en ciddi ve en sağlıklı şekilde hazırlanmak gerekiyor” dedi.

BAŞARACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Eskişehirspor maçından üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini aktaran Yalçın, “Elde edeceğimiz galibiyetle takımı rahat bir duruma çıkartmak istiyoruz, İnşallah oyuncularımızla iyi birlik ve beraberlik yakalarsak bunu başaracağımız düşünüyorum. Bunu yapabilecek duruma getirmek açısından çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz” dedi.

SAĞLIKLI ŞEKİLDE SAHADA OLACAĞIZ

Takımda sakat futbolcuların çokluğu işlerini zor duruma sokabileceğini aktaran Yalçın, “Son Fenerbahçe maçında iki tane oyuncumuz sakatlandı, Orkan Çınar ve Koray Aslan sezonu kapattılar ama şu anda bunları düşünecek durumda değiliz. Biz elimizde ki sağlıklı oyuncularla hafta sonuna ciddi bir şekilde hazırlanıp, bu müsabakayı nasıl kazanırız, nasıl lehimize çeviririz, nasıl ligde rahatlarız tek düşüncemiz bunlar. Onun çabasını veriyoruz, sakatlanan oyuncularımız var ama dönecek oyuncularımız da var o yüzden döneceklerin olması bizi biraz daha mutlu ediyor. İnşallah hafta sonu en sağlıklı şekilde sahada olacağız” diye konuştu.