Pupa’nın 10. Mağazası, Gaziantep’te açıldı. Mayıs ayı içinde İzmir ve Adana’da da yeni mağazalar açacak olan Pupa’nın toplam mağaza sayısı 12’ye, faaliyette olduğu il sayısı ise 9’a yükselecek. Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi. Ölken, Pupa’nın Soma’ya yönelik destek kampanyalarının içinde yer alarak, her duyarlı kurum gibi üzerine düşeni yapmaya çalışacağını söyledi.

FORUM'U TERCİH ETTİ

Forum Gaziantep AVM’de hizmete başlayan Pupa mağazasında en yeni Mac, iPad, iPhone, iPod ürünleri ve aksesuarları teknoloji tutkunlarının beğeni ve deneyimine sunulacak; tecrübeli ve uzman Pupa kadrosu Apple severlere ürünler hakkında bilgi verecek. Mağazadan alışveriş yapanlar, Pupademi çerçevesinde Pupa’nın Apple ürünleri eğitim programından da yararlanabilecek.

CAZİP İNDİRİMLER VAR

Pupa her yeni mağaza açılışında olduğu gibi Gaziantep mağazası açılışında da büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunlarını sevindirdi. Yeni mağazanın açılışında iPad 599 TL, iPhone 5s 1.999 TL, MacBook ise 2.299 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ölken, açılışa özel fırsatların bir hafta daha devam edeceğini, değişik zamanlarda farklı fırsatların Gazianteplilere sunulacağını söyledi.

GAZİANTEP ÖNEMLİ BİR KURUM

Gaziantep’in Pupa açısından önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Ölken, “Gaziantep Türkiye’nin en büyük ve güzide kentlerinden bir tanesi. Şehrin gelişmiş sanayisi, ticareti, nüfusu, eğitim kurumları ve taşıdığı potansiyel burada APR açmamızda önemli rol oynadı” dedi. Gaziantep Mağazası açılışının ardından 24 Mayıs’ta İzmir ve 31 Mayıs’ta Adana’da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Yapılacak açılışlarla Pupa’nın toplam mağaza sayısı 7’den 12’ye, faaliyette olduğu il sayısı da 4’den 9’a yükselecek, toplam mağaza alanımız 1.600 m2’ye ulaşacak. Pupa’nın ‘Mükemmel mağazalarda mükemmel müşteri deneyimi’ ilkesini Türkiye’nin farklı noktalarına taşıyacağımız için mutluyuz.” BAHRİ GEBEL