Kasımpaşa'yı ezberliyorlar Kasımpaşa'yı ezberliyorlar

TARİH: 10 OCAK 2024 ÇARŞAMBA (BUGÜN)
SAAT: 17.00
STAD: MERSİN STADYUMU
HAKEMLER: ÜMİT ÖZTÜRK – İBRAHİM BOZBEY – GÖKHAN BİLİR
YAYIN: BEİN SPORTS 2

Geçtiğimiz ay içerisinde Ankaragücü başkanı Faruk Koca’nın sahaya inerek hakem Umut Meler’e saldırmasının ardından ertelenen Trendyol Süper Ligi 16. Hafta mücadelesinde Gaziantep FK, bugün saat 17.00’da Hatayspor ile Mersin’de karşı karşıya gelecek. 

Ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve geçen Cuma akşamı kendi evinde Pendikspor karşısında 2-0’dan 2 puan kaybederek ateş hattına iyice yaklaşan Gaziantep Futbol Kulübü, bugün Hatayspor karşısında kazanıp ligde sıkıntı yaşamak istemiyorlar. Hatayspor’un deprem sonrası Mersin’de oynadığı maçlarda kırmızı-siyahlılar Akdeniz bölgesinde puanla dönüp taraftarının yüzünü güldürmeye çalışacaklar. Saat 17.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi ise Denizli bölgesinden Ümit Öztürk yönetecek..

DEPREM BÖLGESİNİN İKİ TAKIMI KARŞILAŞACAK

Trendyol Süper Ligi 16. Hafta ertelenen maçında karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi farklı bir anlamda taşıyor. 6 Şubat depreminde ağır hasar alan Hatay ile Gaziantep şehirlerinin iki kulübü Süper Ligde karşı karşıya gelecekler. İki takımın sezon başında maç yapacağı iddiası gündeme gelse de Gaziantep FK ve Hatayspor 16. Haftada karşı karşıya gelecek ve iki kulüpte yaralarını sararak taraftarlarına umut olmaya çalışacaklar. Bu akşam duygusal anların tavan yapacağı maçta iki komşu şehir Türkiye’ye güzel bir futbol izlettirmeye çalışacaklar. Öte yandan bugün oynanacak olan maçın ardından iki takımda ilk yarıyı tamamlamış olacaklar. Spor Servisi