“Daha çok şut çekmeliyiz”

“Golü daha çok denemeliyiz”

Gaziantepspor’un Nijeryalı futbolcusu John Chibuike, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Maçlarda daha çok şut çekmelerinin gerektiğini belirten Chibuike, “Takım olarak golü daha çok deneyip daha çok şut çekmek zorundayız” dedi.

“MAÇA ODAKLANMADAN GOL YEDİK”

Konyaspor’a karşı sıkıntı yaşadıklarını belirten Chibuike, “Rakibimiz ligin en iyi takımlarından birisiydi ancak biz dersimize iyi çalışmıştık. Ancak henüz maça odaklanamadan skorda geriye düştük. Ama elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum bu yüzden önümüzdeki maça odaklanmak zorundayız” dedi.

“TAKIM OLARAK DAHA ÇOK GOLÜ DENEMELİYİZ”

Gaziantepspor’un en golcü futbolcularından birisi olan Chibuike bunun kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Takımın golcü futbolcularından birisi olmak bana mutluluk veriyor. Ancak takım olarak bunu yukarı çekip daha iyi hücum futbolu sergileyip, daha fazla gol denememiz gerekiyor. Golleri kimin attığı önemli değil ama gerçek olan bir şey var ki takım olarak golü daha çok deneyip daha çok şut çekmek zorundayız” dedi.

“PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Bu hafta karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçının çok zor olacağını söyleyen John, “Bu karşılaşma kesinlikle çok kolay olmayacak. Rakibimiz ligin alt sıralarda bulunuyor ve bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaklar. Mersin’de taktik, futbol konuşmayacak sadece sahada mücadele edeceklerdir. Bir şekilde ama bir şekilde kazanmak için her şeyi yapacaklarını tahmin ediyorum. Şunu net bir şekilde söylemeliyim ki bizim artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı” diye konuştu.