MHP Gaziantep Milletvekili aday adayı Av. Tolga Orhan, önemli projeleri olduğunu açıkladı.

Orhan, ilk ve üzerinde en çok durulması gerek projesinin idam cezasının getirilmesi olduğunu söyledi.

Düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ve partililerle biraraya gelen Avukat Ertuğrul Tolga Orhan MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı olduğunu komuoyuyla paylaştı. Orhan, Aday adaylığının amacında milletine, ülkesine, partisine, milli ve manevi ilkeler çerçevesinde hizmet etme esası ve heyecanı yattığını ifade etti.

PROJELERİNİ SIRALADI

Kendisini tanıttıktan sonra önemli projeleri olduğuna vurgu yapan Orhan, ilk ve üzerinde en çok durulması gerek projesinin idam cezasının getirilmesi olduğunu söyledi. Orhan, “Yozlaşan, istismar edilen ve güven buhranı içerisindeki adaletin milletimiz nezdinde tekrardan tesisi için her türlü çalışma ve gayret içerisinde bulunacağım. Fırat’ların ölmemesi Özgecan hadiselerinin yaşanmaması için idam cezasının süratli bir şekilde kamuoyu gündemine taşınması ve yasalaşması için uğraşacağım. Benim hâkimim benim savcım zihniyeti terk edilerek iktidarın yargı üzerindeki vesayetinin kırılması ve yargı bağımsızlığının süratle tesisi için çalışacağım. AKP iktidarının eliyle Türk aile temelinin bozularak boşanma, ayrılık ve kadına şiddetin rekor düzeye ulaştığı bu dönemde, milli ve manevi esaslar çerçevesinde aile ekonomisinin planlanması, iyileştirme ve psikolojik devlet desteği gibi birçok konu başlığında devletin etkin rol oynamasını sağlamak adına her şeyi yapacağım. Türk Borçlar kanunu, Türk Ticaret Kanununda oluşan boşlukların istismar edilerek ticaret döngüsünü koparan, alış-veriş zincirini kıran kötü niyetli dolandırıcıların önüne geçmek için çalışacağım. Şuanda çoğu gayri milli olan Bankaların yüksek faiz ve sömürüsünden vatandaşımızı kurtarmak için yeni bir Bankacılık ve Çek yasası ihdas etmek gibi konular başlıca konular olmak üzere birçok alan ve sahada Yüce Rabbimin izniyle sizlerin de teveccühüyle hizmet etme gururunda bulunacağım.”diye konuştu.

“HER SORUNA BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR”

7 Haziran’da yapılacak olan seçiminin kazası olmadığını vurgulayan Orhan, “Bölgemizin incisi ve parlayan yıldızı olan Gazi şehrimizle ilgili tüm sorunları biliyoruz, bunları bilmekten öte yaşıyoruz. Bunlarla ilgili ekonomik ve sosyal sıkıntıları sizlerle beraber omuz omuza gidermek, her alanda bunları dile getirmek ve çözüm önerileri sunmak bu memlekete olan vefa ve namus borcumdur. Sanayicilerimizin teker teker iflas etmesi, çıkarılan binlerce işçi, Suriyeli nüfusunun bölgede öngörülemeyecek derecede artışıyla beraber gelişen menfi anlamda yapısal sıkıntıların oluşması, trafik problemi, alt yapı problemleri gibi sorunlar bizce de malum olup bizim de yarayan kanamızdır. Parti teşkilatlarımızın gerek ülkemizle ilgili gerekse bölgesel her soruna ve her probleme karşı bir projesi ve çözüm önerisi mevcuttur. Yeter ki Aziz Milletimiz kazası olmayan 07 Haziran seçimlerinde partimizle birlikte yürüme irade ve kararlılığını sandıkta ortaya koysun. Kutsiyetine inandığım Türk-İslam davasının temsiliyet makamı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubu olmak benim ve ailem için gurur kaynağıdır. Her şeyden önce yapmış olduğum başvurunun esasında ve özünde hizmete talip olma düsturu vardır. Bu düşünceyle partimizin vereceği her görev bizim için onur ve gurur kaynağı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle en derin saygılarımı sunar, katılımınızdan dolayı hepinize şükranlarımı arz ederim” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. Düzenlenen kahvaltıya MHP İl ve İlçe teşkilat başkanları, MHP İl Divanı ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Bülten