Eylül'de yapılacak CHP Şehitkamil ilçe kongresinde aday olduğunu açıklayan Mehmet Vakıf Yanıç, kazanması halinde hayata geçireceği projelerini anlattı. Yanıç, öğrencilerin yurt ihtiyacı, burs verilmesi, ilçe binasının yenilenmesinin yanısıra, minübüs sözü de verdi.

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI

Adaylığının kişilerle alınmış bir karar olmadığını, bir halk hareketi olduğunu söyleyen Yanıç, "Bugün istiklal ve Cumhuriyetimizi müdafaa mecburine düşme günüdür. Şehitkamil ilçesinde CHP'nin yeniden kuruluş günü bugündür. 1 Kasım seçimleri öncesi veya sonrası yeni ilçe binasında insan onuruna yaraşır çalışma projelerini bilgili ilgili ve istekli yönetim anlayışını başlatacağız" dedi.

BURS İMKANI

Halen kullanılan ilçe binasının yenilenerek sosyal yardım, eğitim kadın ve gençlik kollarının çalışma binası olarak en mükemmel şekilde hizmet vereceğini belirten Yanıç, şunları söyledi:"İlçe yönetimi en kısa sürede CHP Şehitkamil üyelerinin her türlü aktivitelerinde kullanılmak üzere partimize bir minübüs kazandıracaktır. Yönetimimizde bulunacak ziraat mühendisi bir arkadaşımız köylerden şehre gelen partililerimize tarım il müdürlüğü, belediyeler ve TEDAŞ'ta olan sorunların isteklerine cevap verecektir. Üniversite kazanarak başka şehirlerden gelen tüm öğrencilerin barınacakları yurt konusunda ilçe yönetimimiz şehrin ilgili yerlerinde kadın ve gençlik kolları ile birlikte standlar oluşturacak ve daha öncede belirlenmiş, Atatürk ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı yurtlarda cemaatlerin ağına düşmeden barınmaları mutlaka sağlanacaktır. CHP Şehitkamil ilçe üyesi olan herkesin eğer kız çocuğu başka bir şehirde üniversite okuyorsa 1 yıl karşılıksız burs imkanı yönetimimizce sağlanacaktır."

ADAY BOLLUĞU

CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına mevcut başkan Kadir Yücel'in yanısıra Vakıf Yanıç, Süleyman Türkmen, Hasan Gür, Ersin Sazlık da aday.
Meral KINACILAR