CHP Gaziantep Milletvekili Adayları ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP İl Başkanı Sait Köse, Milletvekili adayları Mehmet Gökdağ, Ali Peri ve ilçe başkanlarından oluşan heyet, hububat ve bakliyat satış salonlarında GTB üyeleriyle bir araya geldiler. Şeker, açıkladıkları projelerin ülkede geniş yankı bularak gündemi değiştirdiği söyledi.

CHP heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, bu sene bereketli bir hasat mevsimi ile hareketli bir seçim atmosferinin bir arada yaşandığına işaret ederek her iki döneminde ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

DEĞERLENDİRME YAPTILARSeçim beyannamelerinde yer alan projelerin iktidarında, muhalefetinde önümüzdeki dönem çalışmalarına ışık tutacağına inandığını belirten Şeker, " Ülkemizde siyaset artık bir kazanç aleti olmaktan çıkmalı ve hizmete dönüşmeli " dedi. CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Gökdağ'da, genel seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasını temenni etti. BÜLTEN