Saadet Partisi Adayları, Ticaret Odasını ziyaret ederek projelerini tanıttı.

Saadet İl Başkanı Mehmet Karalar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Hayri Kamalı ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Ahmet Durdu, Gaziantep Ticaret Odası Üyeleri ve Başkanı Eyüp Bartık’ı ziyaret ederek Gaziantep’in sorunlarını konuşup bunların çözümlerini ve projelerini tanıttı. Mehmet Bozgeyik, "Gaziantep her anlamda tıkanmıştır ve çözüm bulamamaktadırlar. Ancak biz belediyecilikte tecrübeliyiz belediyecilik bizim işimiz. Yeni projelerimizle seçimi kazandığımız takdirde Gaziantep kazanacak, inşallah projelerimiz halka ilaç olacak, halkın yaralarını sardığı gibi bu tıkanmışlığı ve düğümü de çözecektir" dedi.

TIKANIKLIKLARI BİTİRECEĞİZ

Bozgeyik, "Bunlar hazır ki geniş yolları ya daralttılar ya da fazlasına gerek olmamasına rağmen nedense gereksiz kaldırım yapıp neredeyse şehrin her yerinde yolları daralttılar. Biz anlayamıyoruz yeni yol yapacaklar hayli geniş bir alan ama nedense gene ya çift yönlü ya da dar bir yol yapıyorlar, yani düşünemiyorlar ki burası gelecekte yoğunluğu kaldırmaz. Belediyecilik kapasite işi bunlarda kapasite bu kadar daha fazlasını beklemek güç inşallah biz seçimi kazandığımız takdirde onların daralttıklarını tıkadıklarını biz açacağız halkımıza hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

NELER YAPACAĞIM?

Bozgeyik, seçimi kazandıkları takdirde; Havaray ile ulaşımın kolaylaşacağını, bir çok yere yeni battı çıktılar ve köprülü kavşaklar trafiğin ferahlayacağını, sadece bayanlara özel ve tüm çalışanının da bayan olacağı Nisa hastanesi, her ilçeye, mahalleye, köye sosyal tesis ve taziye evi yapacaklarını, gençlere evlendirme projesi ile evlilik yardımı yaparak maddi sıkıntı içinde olan gençleri evlendireceklerini, stat yerine Sultan Ahmet meydanı benzeri bir meydan ve altına 3 katlı otopark, engellilere özel engelliler çarşısı gibi projeler ile halka var güçleriyle hizmet edeceklerini belirtti.