BRAVO PRİNCE

Gaziantepspor’un yeni transferlerden Prince Desire gazetemize özel açıklamalarda bulundu ve kentimiz hakkında övgüler yağdırdı. Patrice Guano, Gaziantepspor’a geldiği için oldukça mutlu olduğunu belirterek, gelmeden önce araştırmalar yaptığını ancak Gaziantep’i gezdikçe mükemmel bir şehre geldiğini hissettiğini söyledi. Guano sözlerine şöyle devam etti;

“ELBETTE ARAŞTIRMALAR YAPTIM”

Gaziantepspor’un transferinin hızlı geliştiğini belirten Prince, “hızlı bir transfer dönemi oldu. Gaziantepspor’dan ilk teklif geldiğinde burası hakkında bir bilgim yoktu ama hemen araştırmalar yaptım. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda Gaziantepspor’a gitmemin kariyerim için doğru adım olacağına karar verdim ve transferim gerçekleşti” dedi.

“KENTİ GEZDİKÇE ŞAŞIRDIM”

Stoper mevkisinde forma giyen genç futbolcu Gaziantep’i dün gezme fırsatı bulduğunu söyleyerek, “Gaziantep’e ilk geldiğimde sadece havaalanından, tesislerimiz arasındaki yolu görebildim. O yüzden pek bir bilgi sahibi değildim. Ancak dün takım arkadaşlarımla çıkıp gezme fırsatı buldum ve bu şehri çok sevdim. Hakkında olumsuz şeylerde duyduğum bir yerdi ancak ben gezdikçe şaşırdım. Çünkü burası normal bir şehir bile değil çok güzel bir yermiş. Özellikle çok güzel AVM’lerin olduğunu gördüm ve bu beni sevindiren gelişmelerden oldu” dedi.

“TAKIM ARKADAŞLARIM ÇOK SICAK”

Takım arkadaşlarıyla ilk tanışmasında oldukça etkilendiğini belirten Prince, “Transferim gerçekleşip takım arkadaşlarımla ilk tanıştığımda gerçekten çok etkilendim. Çünkü hepsi bana karşı çok sıcak davrandılar ve bu beni olumlu yönde motive etti. Buradaki personellerle, çalışanlarla, futbolcu arkadaşlarımla gerçekten bir aile ortamı buldum. Ve uyum süresinin çok uzun olmayacağını düşünüyorum” dedi.

“İYİ BİR TAKIMA SAHİBİZ”

Galatasaray maçını izleme fırsatı bulduğunu söyleyen Prince Desire, “Bilindiği gibi takım arkadaşlarımı ilk kez Galatasaray karşılaşmasında izleme fırsatı buldum. Bana göre şanssız bir yenilgi aldıklarını düşünüyorum. Ancak oldukça kaliteli oyuncularla bir arada oynayacağımı gördüm. Bu takımı üst sıralara çıkarmamız için bir sebep bulunmuyor ve başaracağımıza eminim” dedi.

“BEŞİKTAŞ ZOR BİR TAKIM AMA BU FUTBOL”

Gaziantepspor’un bu hafta deplasmanda Beşiktaş’la oynayacağı maça da değinen genç futbolcu, “Galatasaray maçından sonra Beşiktaş’la oynuyoruz. Bu elbette zor bir seri ancak biz de iyi şeyler başarabilecek bir takımız. Beşiktaş’ı daha önceden de tanıyorum ve gerçekten çok önemli isimler bulunuyor. Elimizden geleni yapıp, kazanmak için savaşacağız. Onlar iyi bir takım ama bu sonuçta futbol, sahada elinden geleni yapamazsan kazanamazsınız. Umarım ben de ilk lig maçımda üç puan görebilirim” diye konuştu.