Primer hastanesi doktor ve yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Yönetimsel anlamda değişiklikler yaparak, daha profesyonel yönetim tarzıyla bölgeye hizmet sunmaya devam ediyor. Primer hastanesi genel koordinatörü Uzman Dr. M. Nihat Okuducu, başhekimliğe genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Sedat Özdede’ yi getirdiklerini söyledi. Primer hastanesinin bölgenin sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Okuducu, "Bizde Gaziantep’e daha iyi hizmet etmek, hasta memnuniyetini yükseltmek ve yüksek düzeyde sağlık hizmeti vermek için hergün kendimizi yeniliyoruz" dedi.

GAZİANTEP'İN MARKASI

Primer hastanesinin Gaziantep’in bir markası olduğunu belirten Genel Koordinatör M. Nihat Okuducu "Hastane olarak kentin kültür, bilim, sanat ve spor alanlarına katkı sunuyoruz. Profesyonel kadrolarımızla Gaziantep’e ve bölgeye hizmet etmeye devam devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ÖZDEDE: HİZMETE DEVAM

Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Sedat Baylar’da Primer hastanesi günden güne büyüyen ve gelişen bir hastane, bizde yönetimsel anlamda değişikliğe giderek Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sedat Özdede, "Primer hastanesinde başhekimlik görevini üstlenecek değişen, gelişen hastanemiz daha profesyonel bir anlayışla hizmet vermeye devam edecek" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT