Farklı alışverişin merkezi Primemall Gaziantep bir kez daha Gaziantep ‘te bir ilki gerçekleştirdi. Primemall Gaziantep, çocuklarımızı unutmayarak başarılı ve farklı etkinliğe daha imza attı.

Primemall Gaziantep’te 19-24 Nisan tarihleri arasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Kızılderili Kampı’nı çocuklar çok sevdi. Farklı kültürlerin tanıtımına vesile olan 23 Nisan Bayramı kapsamında Primemall Gaziantep kurduğu Kızılderili Kampında, Kızılderililerin günlük yaşam etkinliklerini doğal dokusunu bozmadan birebir canlandırarak, katılım ve uygulama olanağı sundu.

YÜZLERİ BOYANDI

AVM içerisinde kurulan kampta yüzleri boyanan çocuklar , Kızılderili giysileri ve aksesuarlarını giyerek kampa girdi. Çadırlarda davul çalma, at binme, çamur atölyesi, balık tutma, top atma, takı yapma etkinlikleri ile kızıl boğa ve yerliler ile fotoğraf çektirme gibi Kızılderililerin yaşam etkinliklerini temsil eden alanlar kuruldu. Tiyatro oyuncuları, çocuk gelişim uzmanları, animatörler etkinlik sırasında çocuklara eşlik etti. Kurulan kampta doyasıya eğlenen çocuklara etkinliğin sonunda sertifika verildi. BÜLTEN