GİRESUNSPOR – GAZİANTEP B.B

TARİH: 16 MAYIS CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.30

HAKEMLER: MURAT ÖZCAN – MEHMET KAPLUHAN – SEYFETTİN ÜNAL

STAD: GİRESUN ATATÜRK

YAYIN: TRT WEB TV

PTT 1. liginde hiçbir hedefi kalmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor.

Ligde artık Prestij mücadelelerine çıkan mavi – beyazlı temsilcimiz, bugün Karadeniz temsilcisi karşısında uzun süredir hasret kaldığı galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Giresun Atatürk stadyumunda bugün saat 16.30’da başlayacak mücadeleyi İstanbul üst klasman hakemlerinden Murat Özcan yönetirken, karşılaşma TRT WEB TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SINAVLARI OLACAK

Samsunspor maçının ardından ligde hiçbir hedeflerinin kalmadığını bu nedenle de futbolcuları motive etmekte zorluk yaşadıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Giresunspor ve Alanyaspor maçlarında şans vereceğimiz oyuncularımız önümüzde ki birkaç sezonun da kadrosunu oluşturacaklar. Bu iki maçta sergileyecekleri performansları bir bakıma onların sınavları olacak. Sezon sonu değerlendirmeyi yönetime rapor halinde sunacağız onlarda gerekli kararları verecek” dedi.

KADRO DEĞİŞEBİLİR

Özellikle sezonun ikinci yarısında kadroyu hemen hemen hiç değiştirmeyen ve maçların geneline aynı oyuncularla çıkan mavi – beyazlı ekip, genç futbolculara da şans vermeyi düşünüyor.

Gelecek 2 – 3 sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen teknik ekip bu doğrultuda bugün deplasmanda oynanacak Giresunspor karşılaşmasında genç oyunculara da forma şansı vermeyi düşünüyor.

Sürekli kadroda yer alan bazı oyuncuları kızağa çekecek olan teknik ekibin hangi genç futbolculara forma şansı vereceği merakla bekleniyor.

GİRESUN CEPHESİ

Tıpkı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi ligde hiçbir iddiası bulunmayan Karadeniz temsilcisi Giresunspor’da sahaya prestij mücadelesine çıkacak.

As kadrodan bir çok oyuncusuna izin veren yeşil – beyazlı ekip, alt yapıda ki futbolcuları oynatmak istiyor.

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini ve ligi ilk 10 takım arasında bitirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Futbolcuların da taraftarlarımızın önünde ligde son maçlarını oynayacaklarını kaydeden Kurt, “Takımımızın taraftarları ile vedalaşma maçı olacaktır. Son maçımızı önümüzdeki hafta deplasmanda Manisaspor ile Cumartesi günü 19.30'da oynayacağız ve ligi kapatacağız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU