TUDEM Dersaneleri adı altında açılan Pozitif Ayrıntı Okulları oldukça iddialı. Çünkü gerek öğretmen kadrosu, gerekse yönetici kadrosunun işin mutfağından geliyor olması. Dershane deneyimi olan öğretmenlerinin yanısıra, yıllarca il milli eğitim müdürlüğü ve çeşitli kurumlarda yöneticilik yapmış Ahmet Özmermer'i bünyesine katan Pozitif Ayrıntı Okulları, farklılığını şehre hissettirmeye hazırlanıyor.

Pozitif Ayrıntı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Deveci ve Genel Müdürü Ahmet Özmermer, Gazetemizi ziyaret ederek, eğitim kurumu ve hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

BAŞARILI YÖNETİCİ

TUDEM Dershaneleri adı altında Karataş bölgesinde hizmet veren kurumun, dershanelerin okula dönüşmesi sonucu ilkokul, ortaokul, lise ve etüd merkezi olarak hizmet vermeye başladığını belirten Ahmet Özmermer, "Daha önce il milli eğitim müdürlüğünde ve çeşitli kurumlarda yöneticilik yaptıktan sonra, başta Bilgi Koleji özel eğitim kurumlarından Gönenç Özel Eğitim okulu gibi okullarda yöneticilik yaptıktan sonra böyle bir okul yapılanması içerisinde görev almayı kendimce uygun buldum. Gerek ilkokul, gerek ortaokul, gerekse lisede daha önce çeşitli kurumlarda özel eğitim kurumlarında yöneticilik yapmış arkadaşlarımla yeniden bir arada, bu faaliyette bulunmaktan son derece mutluyum" dedi.

BU İŞİN MUTFAĞINDAN GELİYORUZ

'Mütevazi bir eğitim kurumu olmamıza rağmen eğitimde idddialı bir kurumuz' diyen Özmermer, "Bu iddiamızı önümüzdeki süreç içerisinde yapılacak olan çalışmalarla şehrimize duyurmak istiyoruz. Bu yıl itibariyle bu farklılığı şehre hissettirmek istiyoruz. Öğretmenlerimizin dershane deneyimi var. Bu işin mutfağından geliyoruz. Burası TUDEM'in doğurduğu bir kurum. Öğretmen kadromuza inanıp güveniyorum. Ağırlıklı olarak dershanelerden gelen öğretmenler kurumda bulunduğu için sınav kültürünün ne olduğunu biliyorlar" diye konuştu.

HEDEF KENDİYLE BARIŞIK GENÇLER YETİŞTİRMEK

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi'yle işbirliği yaparak çeşitli eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Özmermer, "Öğretim görevlisi, yardımcı doçent doktor Mehmet Murat beyle velilerimize ve öğrencilerimize ciddi eğitimler verildi. Bunlar stres yönetimi, sınav öncesi veli öğrenci ilişkilerinin ne olması gerektiği konusu gibi. Öğrencilerimize de ayrıca sınava hazırlanma metot ve teknikleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Hedefimiz kendiyle barışık, ailesini, toplumu, vatanını seven gençler yetiştirmek. TEOG'da üniversite sınavlarında başarı yakalamak" diye konuştu.

DEVECİ:GAZİANTEP YENİ BİR EĞİTİM KURUMU KAZANDI

Mustafa Deveci de, Gaziantep'e yeni bir eğitim kurumu kazandırmanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Deveci, "İlkokulumuz Binevler, ortaokulumuz Karataş 1, lisemiz Karataş 2'de, Etüd merkezimiz ise Karataş 1'de bulunuyor" dedi. Meral KINACILAR