Basketbol Erkekler Basketbol birinci liginde hafta sonu Türk Telekom ile deplasmanda mücadele edecek olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında parola galibiyet. Geçen hafta sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle salondan mağlubiyetle ayrılan eflatun – sarılı temsilcimiz, kaybettikleri puanı telafi etmek istiyor.

GÜCÜMÜZ ORTADA

Türk Telekom’un henüz bu sezon maç kazanmadığını söyleyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı Genel Menajer Dai “Sakat oyuncularımız olmasına rağmen bizim gücümüz de ortada. Hafta sonu deplasmanda mücadele edeceğimiz Türk Telekom maçında galibiyeti hedefliyoruz. Sezona Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker galibiyetleriyle başlamak bizler adına büyük sevinç yarattı ama Beşiktaş İntegral Forex gibi bir diğer önemli rakip karşısında eksik kadromuzla mağlup olmak zorunda kaldık” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türk Telekom karşısında kazanmak istediklerini belirten Dai, “Bu hafta da zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Çünkü rakibimiz 3 haftadır kazanamıyor ama bizim gücümüz de ortada. Hazırlıklarımız sürüyor. Ümit ediyorum ki deplasmandan taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla döneriz. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadık ama oyuncularımız yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorlar” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU