ROYAL HALI GAZİANTEP BASKETBOL – ROSA RADOM

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 19 OCAK 2016 SALI (BUGÜN)

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. tur U Grubu dördüncü maçında bu akşam Polonya temsilcisi Rosa Radom'u konuk edecek.

Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

İkinci turun ilk maçında Polonya temsilcisini deplasmanda 69-61 mağlup eden Potanın Ağaları, daha sonraki maçlarda Fraport Skyliners'a 71-66 yenildi, Södertalje Kings'i ise 76-56 yendi.

HAYDİ SALONA

Spor Toto Basketbol Süper ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından Avrupa maçlarına ağırlık veren Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında bu akşam taraftarlara önemli görev düşüyor.

Tribün desteğini arkasına aldığı zaman hiçbir takımın karşısında engel tanımayan dev adamlar, bu akşam ki mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyor. Taraftar gücünü her zaman yanında görmek isteyen Potanın Ağaları bu akşam ki maçta da kendilerine gönül verenlere muhteşem bir gece yaşatmak istiyor. Bu anlamda Gaziantepli basketbol severler Karataş Spor Salonunda ki yerlerini aldığı zaman basketbol coşkusunu yaşayacak.

TUR TARAFTARLARIN ELİNDE

FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. tur U Grubunda daha önce oynamış olduğu karşılaşmalardan 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile sahadan ayırılan eflatun – sarıl temsilcimizin turu büyük ölçüde garantilemesi için bu akşam ki maçtan galibiyetle ayrılacak.

Taraftarlarının desteğiyle zorlu maçtan kazançlı çıkmak isteyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı yönetimi bilet fiyatlarını da sadece 5 lira gibi ucuz bir rakamda tutarak salonda hep birlikte coşkuyu yaşamak istiyor.