Bu sezon ligde oldukça kötü haftalar geçiren ve baş antrenör arayışlarını sürdüren Gaziantep Basketbol, 29 Kasım’da kendi evinde Tofaş ile oynayacak.

TOFAŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ligin 7’nci haftasında alt saralardan uzaklaşma mücadelesi veren Yeşil Giresun’a deplasmanda taraftarı önünde 91 – 84 mağlup olan Gaziantep Basketbol, bu yenilgiyi unutup ligin 8’inci haftasında kendi evinde oynayacağı Tofaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu Milli maçlar nedeniyle Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde müsabaka oynanmayacak. Temsilcimiz Gaziantep Basketbol 29 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de lider Tofaş ile Şahinbey Karataş Spor Salonunda kozlarını paylaşacak.

UKRAYNA VE LETONYA’YA HAZIRLANIYORLAR

2019 yılında düzenlenecek Dünya Kupası’na katılma hakkını elde etmek için 24 Kasım tarihinde Letonya ve 26 Kasım tarihinde Ukrayna ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Takımımız, ilk antrenmanını tamamladı. Ay Yıldızlılarımız, Tofaş Spor Salonu’nda Başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde yaklaşık iki saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Isınma hareketlerinin ardından hücum düzenleri üzerine antrenman gerçekleştirdi.

FIBA DÜNYA KUPASI AVRUPA ELEMELERİ B GRUBU

24 Kasım Cuma Türkiye-Letonya

26 Kasım Pazar Ukrayna-Türkiye

MUHARREM TÜRKOĞLU