Dev adamların bir kısmı bugün şehre gelerek sağlık kontrollerinden geçerken bir kısmı ise yarın gelerek yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

KAMP 3 ETAPTAN OLUŞACAK

Kırmızı – siyahlı dev adamlar sağlık taramasının ardından hafta sonu Çanakkale’ye giderek birinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Yaklaşık bir haftalık sürenin ardından temsilcimiz Slovenya’ya gidecek ve son olarak ta Yunanistan’da kamp çalışmalarını tamamlayacak.

TURNUVALARA KATILACAKLAR

Potanın ağaları kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra sezon öncesi iki önemli turnaya katılarak sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Temsilcimiz 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona bu yıl TOFAŞ'ın yanı sıra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nden Gaziantep Basketbol, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Pınar Karşıyaka ile Yunan ekipleri PAOK ve Aris katılacak.

28-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda bu sene 11.si gerçekleşecek Geleneksel Tubad Turnuvasında yer alacak. Gaziantep Basketbol takımının yanı sıra ülkemizden Beşiktaş Sompo Japan ve Galatasaray Odeabank katılırken, Euroleague ekiplerinden Yunan Olimpiakos da dev organizasyonda sahne alacak. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek Beşiktaş Sompo Japan ile Gaziantep Basketbol, Eurocup ekiplerinden de Galatasaray Odeabank’ın yanı sıra Euroleague’in son finalisti Olimpiakos’un yeni sezon öncesi en ciddi provalarına Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU