Türkiye Basketbol 1.Liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep’te deplasmanda oynanan maçta Banvit karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Güçlü rakibi karşısında başa baş mücadele etmesine rağmen son saniyede potasında gördüğü 3’lük ile haftayı mağlubiyetle kapatan Potanın Ağaları adeta hayal kırıklığı yaşıyor.

Bir önceki deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejlilere de son saniyede yediği basket ile tek sayı farklı mağlup olan eflatun – sarılı temsilcimizde, teknik ekip yapılan basit hatalardan şikâyetçi.

FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLEMEDİ

Özellikle Banvit karşısında son çeyrekte defalarca öne geçmesine rağmen avantajını koruyamayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında deneyimli çalıştırıcı Jurik Zdovc, “İyi bir ekibe karşı mücadele ettik. Banvit ile kendi sahasında başa baş mücadele etmek kolay değil ama yapılan basit hatalar nedeniyle fırsatları değerlendiremedik. Maçı çok küçük detaylarla kaybettik, söylenecek çok fazla şey yok. Rakibi kutluyorum” dedi.

Bu arada Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, 3 Ocak Cumartesi günü taraftarının önünde Eskişehir Basket takımı ile karşılaşacak. Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU