Garanti 1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yarın lider Ankara Yeni Mahallespor ile karşı karşıya geliyor.

Kamil Ocak Spor Salonu’nda Saat 14.00’de başlayacak zorlu mücadeleden mavi – beyazlılar galibiyetle ayrılarak lideri devirmenin hesaplarını yapıyorlar.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Garanti 1. Ligi’nde Gaziantep’i en iyi şekilde temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde zorlu bir maça çıkıyor. Ev sahibi olmanın avantajını kullanarak lidere çelme takmaya hazırlanan engelli basketçiler, şampiyonluk yolunda avantaj yakalamak istiyor.

YALNIZ BIRAKMAYACAKLAR

Ankara Yeni Mahalle ile yapılacak olan zorlu mücadelede salonda sporcuları yalnız bırakmayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Şubesi yöneticileri oyunculara güveniyor.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda taraftarların zevkli, çekişmeli, seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğini belirten Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler ile Hayrettin Hafif, bu maç öncesi takıma moral ve motivasyon desteği verdi.

TARAFTARLAR TRİBÜNDE OLSUN

Pazar günü oynayacakları Ankara Yenimahalle maçında taraftar desteğinin önemli olduğunu belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol’dan Sorumlu Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler ve Hayrettin Hafif, “Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’nde averajla 4. sırada olmamıza rağmen liderle aramızdaki puan farkı sadece bir. Bir puanlık farkı kapatmak, averajla da olsa liderlik koltuğuna oturmak için Ankara Yenimahalle maçını kazanmamız gerekiyor. Takım çalışmalarını en iyi şekilde sürdürüyor. Ancak pazar günü Gaziantep’te başka maç yok. Tüm sporseverleri Tekerlekli Sandalye Basketbol maçına bekliyoruz. Taraftarların desteği ile takımımız bu zorlu maçtan galip gelecektir” dedi.

CİHAN HANCIOĞLU