Potanın perileri ve dev adamları, eğitim dönemi sonrasında yeşil-siyahlı kulüp tarafından lisanslandırılarak Gaziantep ve Türk basketboluna kazandırılacak.

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle organize edilen 2016 Yılı Yaz Basketbol Spor Okulu çalışmalarını ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kurumlar arası işbirliğiyle sporun gelişimine katkı sağladıklarını belirtti. Eğitimler esnasında potanın perileri ve dev adamlarıyla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, basketbol spor okullarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

“SPORUN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

Kurumlar arası işbirliğinin önemine işaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bilindiği üzere faaliyetlerini yıl boyu sürdüren basketbol takımlarımız var. Yaz ve kış spor okullarımızda bu takımlara altyapı oluşturması açısından buradaki başarılı çocuklarımızın lisanslı olarak Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’ne geçişini sağlıyoruz. 6 ile 18 yaş arasındaki kategorilerde şuanda 472 sporcu öğrencimiz eğitim görüyor. Bu öğrencilerimiz, yaz okulu süresince kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerini devam ettirecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bu organizasyonun büyük destekçisi. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız; kurumlar arası işbirliğiyle çocuklarımızın, gençlerimizin spor kanalıyla sosyalleşmelerini sağlamak” ifadelerini kullandı.potada-dort-dortluk-egitim-sehitkamil’de-(1).jpg

“ÇOCUKLARIMIZIN SPORTİF BAŞARISINI ÖNEMSİYORUZ”

Yaz basketbol spor okulu eğitimleri esnasında katılımcı öğrenci gruplarına çalışmalar esnasında eşlik eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, genç öğrencilerle sosyal hayata dair sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Uygulamalı eğitimin ardından Atatürk Spor ve Kültür Merkezi tribünlerini dolduran sporcu velilerine de yaz spor okulu çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, “Öğretmenlerimiz ve teknik heyetimizle birlikte, çocuklarımızı sağlıklı birey haline getirmek adına sportif çalışmalarımızı büyük bir dinamizmle sürdürüyoruz. Çocuklarımızın hem sportif başarılarını aynı zamanda da akademik başarılarını takip ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımıza her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Tüm değerli velilerimize bizlere büyük bir güven duyarak en kıymetli varlıkları olan çocuklarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür ediyor, tekrar tüm çocuklarımıza başarılı bir dönem ve güzel anılar biriktirecekleri bir yaz tatili diliyorum” şeklinde konuştu.
potada-dort-dortluk-egitim-sehitkamil’de-(3).jpg
“BAŞKANIMIZLA SAHADA OLMAK MUTLULUK VERİCİ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu sahada Türk Bayraklarıyla büyük bir coşkuyla karşılayan genç basketbolcular, Başkan Fadıloğlu ile uygulamalı eğime katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu’nun kendilerine sağlıklı şartlarda spor yapabilme imkanı sunduğuna dikkat çeken potanın perileri ve dev adamları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.