BEKO Basketbol liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu gün şampiyonluk mücadelesi veren Banvit’i ağırlıyor.

Lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde yer alan Banvit ile kendi taraftarı önünde mücadele edecek olan mavi – beyazlılar bu maçtan galibiyetle ayrılarak Play Off potasına girmeyi hedefliyor.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bu gün saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Halil Baldemir ve Osman Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek.

TARAFTARLARI BEKLİYORLAR

Geçen hafta deplasmanda Türk Telekom’u mağlup ederek büyük bir moral kazanan Royal Halının dev adamları, bü gün taraftar desteğini arkasında hissetmek istiyor.

Banvit maçına üst düzeyde bir hazırlık programında çalışmalar yaptıklarını kaydeden dev adamlar, “Banvit ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve oldukça iyioyunculardan kurulu bir ekip. Bizde takım kurgusunu tamamen benimseyen bir kadroya sahibiz. Kendi evimizde de oldukça başarılı bir performans sergiliyoruz ve taraftarlarımız da bize her zaman olağan üstü destek veriyor. Banvit maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dediler.