SARI LAKAPLI ÇOCUK YAKALANDI

Şahinbey İlçesi Vatan Mahallesi Akdere Parkı civarında "Sarı" lakaplı bir çocuğun Uyuşturucu Madde Satışı yaptığı bilgisi üzerine polis bölgede araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucu şahıs teshit edildi. Polisin geldiğini gören şahıs kaçmaya başladı. Kovalamacanın ardından "Sarı" lakaplı İ.H.A. isimli şüpheli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında 103 gram paketlenmiş halde Eroin Uyuşturucu maddesi ele geçirildi. İ.H.A yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

6 ZANLI EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Bir başka operasyonda 26 kilo 210 gram esrar ile 4 tabanca ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İbni Sina ve Yeşilkent mahallelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aramalarda, 26 kilo 210 gram esrar, 60 kök Hint keneviri, 62,5 gram eroin, 8,8 gram sentetik uyuşturucu, bir miktar kokain, 2 hassas terazi, 4 tabanca ile uyuşturucu satışından elde edilen 21 bin 850 lira ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 6 zanlı emniyete götürüldü. İHBAR GELDİŞehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşıyaka Polis Merkez Amirliği ve Merveşehir Mehmet Erdemoğlu Polis Merkez Amirliğine Bağlı NARKOTİM ekipleri ihbar üzerine bir ikametgaha operasyon düzenledi.
Onat Kutlar Mahallesinde S.Ş. isimli şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada bir adet kilitli şeffaf poşet içerisinde ve sigara paketi içerisinde dara ağırlığı 75.2 gram eroin maddesi, bir adet folyoya sarılı vaziyette dara ağırlığı 34.2 gram metanfetamin (Ateş-Buz) maddesi, çok sayıda kilitli şeffaf poşet ve bir adet rulo halinde folyo ele geçirildi.
Olayla ilgili S.Ş. isimli şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma şüphesiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Haber Merkezi