İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, kontrol mekanizmasının yüzde 45 oranında arttığını söyledi. Gezer, ziyaretinde, Gaziantep’te göreve başladığı günden bu güne kadar şehrin asayişi için Emniyet Teşkilatı olarak titizlikle çalıştıklarından bahsetti.

GAGİAD'ı ziyaret eden Gezer, kesilen cezaların yüzde 25 oranında azaldığını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Emniyet Haftasını kutlayan teşkilat için Ali Gezer; tüm birim olarak bu tarz kutlamaları 5 yılda bir yaparak hem tasarruf sağlayacaklarını hem de daha kapsamlı bir organizasyon hazırlayacaklarını söyledi.

BERABERLİK RUHU

Emniyet Müdürü Gezer, özellikle Gaziantep halkının emniyet Teşkilatından beklentilerini, yaptıkları çalışmaların değerlendirilebileceği bir platform oluşturmak istediklerini belirtti. Gaziantep’te yaşayan yaklaşık 2 milyon kişinin can güvenliğinden sorumlu olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Gezer, şehirde yaşanan üzücü olaylar ve dezavantajlı gruplar için çalışmalar yapılmalı, toplum olarak birlik ve beraberlik ruhu ile destek sağlanması gerektiğini belirtti.

ÖZDURAK: DESTEK VERİRİZ

Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak da hem ülke hem şehir olarak önemli bir dönemi; seçim sürecini geride bıraktıklarını ekonomik verilerde de bunun etkilerinin görüldüğünden bahsetti. Gaziantep’in hızlı bir şekilde büyüdüğünü ifade eden Özdurak, şehrin ve Emniyetimiz için her türlü desteği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. BÜLTEN