Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Bolu’da düzenlenen Açık Alan Süper Lig Hokey maçlarında 3. gün tamamlandı. 2014 sezonun birinci etap müsabakalarında önüne çıkan engelleri teker teker aşan kırmızı – beyazlı temsilcimiz yoluna namağlup devam ediyor. Gaziantep Polisgücü hafta sonu oynadığı maçlarda Muğla Gençlikspor’u 2 – 0 ve Ankara Keçiören Bağlumspor’u 2 – 1 mağlup ederek zirvede ki yerini korudu.

Temsilcimiz Bolu’da oynanan birinci etap maçlarının ilk günüde Diyarbakır Gençlikspor’u 3 – 0 ve Bolu Highway’ı 2 – 0 mağlup ettikten sonra ikinci gün mücadelesinde Gaziantep temsilcisi Akdora ile golsüz berabere kaldıktan sonra Malatya Anadolu Ateşini 71 – 0 farklı mağlup ederek dünya rekorunu elde etti. Kırmızı – beyazlı ekip Muğla Gençlikspor’u 2 – 0 mağlup etmesinin ardından Ankara Keçiören Bağlumspor’uda 2 – 1’lik sonuçla geçti. Gaziantep Polisgücü, Bolu’da oynadığı 6 karşılaşmadan 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken rakiplerine mağlup olmadı. Temsilcimiz oynadığı maçlarda rakip kaleye 80 gol gönderirken kendi kalesinde sadece bir gole maruz kaldı.

Kırmızı – beyazlılar, birinci etabın son maçında Amasya Gençlikspor karşısında mücadele edecek. Bolu’da şu ana kadar oynadıkları karşılaşmaların istedikleri gibi sürdüğünü söyleyen Polisgücü ve Türk Milli Takım antrenörü Yusuf Kasım, “Danimarka’da oynayacağımız Avrupa kupası maçları öncesi mücadele ettiğimiz lig mücadelesini son derece önemsiyoruz. Kalan son maçımızdan da galibiyetle ayrılıp birinci etap müsabakalarının ardından lider olarak şehrimize dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.