Gaziantep Polisgücü yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Odasını ziyaret ederek destek istedi.Özellikle hokey branşında elde ettiği Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarıyla dikkat çeken Gaziantep Polisgücü, Ticaret odasından destek istedi.Ticaret odası başkanı Eyüp Bartık ve yönetimini Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

MEHMET KAPLAN “BAŞARILARI TEKRARLAYACAĞIZ”

Kulüp bünyelerinde Hokey, futbol, atıcılık, atletizm ve yüzme branşlarında faaliyet gösterdiklerini kaydeden Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Özellikle hokey alanında faaliyetlerimiz sürdürmekteyiz. Avrupa ve Türkiye’de 14 şampiyonluğumuz bulunuyor. Haziran ayı içeresinde Danimarka’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına hazırlık programı kapsamında sporcularımı kamp çalışmalarını sürdürüyorlar. Geçen sene elde ettiğimiz şampiyonluğu tekrarlamak ve ülkemize bir kupa daha kazandırmak istiyoruz. Hokey takımımızın elde ettiği başarılarla ülkemizin ve Gaziantep’in tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz ama biz kendimiz yeterince tanıtma fırsatı bulamıyoruz. Bu anlamda ticaret odamızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Bu takımın elde ettiği başarılar sadece kendi kulübümüze değil Gaziantep şehrine önemli katkılar sağlıyor” dedi.

EYÜP BARTIK “SPORU SEVİYORUZ”

Polisgücü hokey takımının elde ettiği başarının son derece önemli olduğunu vurgulayan Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, “Şehir olarak bu başarı vitrine çıkartılmalıdır. Avrupa ülkelerinde ki takımları geride bırakarak şampiyon olmak elbette ki önemli bir başarıdır. Ticaret odası olarak şehrimizi başarılarla temsil eden bir kulübe her anlamda destek vermek isteriz. Maddi anlamda tabi ki bir çırpıda destek olmak mümkün değil. Yasalar çerçevesinde ve kuralların karşısında olmamak kaidesiyle bizde yardımcı olmak isteriz. Biz kurum olarak ve şahsım olarak sporu seviyoruz ve sporun faydalarının bilinciyle elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” şeklinde konuştu.