Türkiye Hokey Federasyonunun 2014 – 2015 faaliyet programında yer alan 2. etap salon müsabakaları öncesi Polisgücü sporcuları kahvaltıda bir araya geldi.

Hokey Federasyonun 2014/2015 sezonu içerisinde organize edeceği Türkiye Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig 2. Etap Müsabakaları 28 Şubat-03 Mart 2015 tarihleri arasında, Türkiye Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 2. Etap Müsabakaları 03-07 Mart 2015 tarihleri arasında Amasya ili Suluova Mahmut Demir Spor Salonunda yapılacak.

Turnuva öncesi yönetim ve sporcularla bir araya gelen Polisgücü’nün kahvaltısına başkan Mehmet Kaplan’ın yanı sıra Gaziantep Emniyet Şube Müdürleri Behçet Şükür, Kamil Uslu, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldılar.

Açık alanda olduğu gibi salon hokeyinde de iddialı bir ekip olmak istediklerini söyleyen Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “teknik ekibimiz ve sporcularımız bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Amasya’da ki ikinci etap müsabakalarında bize yakışan sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU