Türkiye Hokey Federasyonu 2014-2015 Sezonu Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Ligi ikinci etap karşılaşmaları 12 Eylül tarihinde Konya’da başladı.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Gaziantep Polisgücü ilk üç maçında rakiplerine şans vermedi.

Kırmızı – beyazlı temsilcimiz turnuvanım ilk gününde karşılaştığı Osmaniye Gençlikspor’u 2 – 0 mağlup ederken ikinci gününde ise Muğla Gençlikspor kalesine gol yağdırdı. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 10 – 0 galip ayrılan Gaziantep Polisgücü, dün oynadığı Amasya Gençlikspor karşısında 5 – 0 galibiyetle ayrılarak liderliğini devam ettirdi. Temsilcimiz, ikinci etap karşılaşmalarında şu ana kadar oynadığı maçlarda 17 defa gol sevinci yaşarken, henüz rakiplerine aynı sevinci yaşatmayarak kalesini gole kapattı.

Her sene elde ettikleri şampiyonluğa bu sezon ulaşmalarına sadece 4 maç kaldığını hatırlatan Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Teknik ekibimiz ve oyuncularımız gecelerini gündüzlerine katarak sürekli antrenman ve çalışma temposu içerisinde ikinci etap maçlarına hazırlandılar. Konya’da oynadığımız üç maçımızı da sürekli ve disiplin çalışmalarımızın neticesini galibiyetlerle aldık. Kalan 4 mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Yeni bir şampiyonluk kupasını bir kez daha müzemize taşımayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU