Açık alan erkekler süper liginde şampiyonluğa gün sayan Gaziantep Polisgücü, Konya’da ki turnuvada Malatya Anadolu Ateşi’ni gole boğdu. 8 – 0

Kırmızı – beyazlı temsilcimiz, ilk yarıda altı farklı öne geçtiği mücadelenin ikinci devresinde rakip ağları iki golle daha sarsarak farklı bir galibiyet elde etti.

Gaziantep Polisgücü, süper lig ikinci kademe müsabakalarında oynadığı maçlarda şu ana kadar 25 defa gol sevinci yaşarken, kalesini rakiplere kapatmaya devam etti.

Polisgücü, en yakın rakibi ile arasında ki 4 puanlık farkı korurken, bugün saat 17.30’da Konya Saraçoğlu Spor Kompleksi Çim Hokey Sahasında Malatya Hokey takımı ile karşı karşıya gelecek.

İkinci etap müsabakalarında oynadıkları maçları kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Gaziantep Polisgücü antrenörü Yusuf Kasım, “Sporcularımız kendilerine verilen talimatlarımızı sahada harfiyen yerine getirirken, yeteneklerini de sergileyerek istediğimiz sonuçları elde ediyoruz. Başta kulüp başkanımız Mehmet Kaplan olmak üzere yönetim kurlumuzun her zaman yanımızda olmaları ve bizlere destek vermeleri başarımızın önemli etkenlerinden biridir. Geriye kalan üç maçımızı da kazanmak ve bir kez daha şampiyonluğa uzanmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU