Hokey’de Gaziantep’i her zaman şampiyonluklarla temsil eden ve önemli başarılara imza atan Gaziantep Polisgücü Danimarka’ya gitti. Danimarka’nın Slagelse şehrinde 6 – 9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kulüpler Açık Alan Avrupa Championship II turnuvasına giden Gaziantep Polisgücü hedefini yine şampiyonluk olarak belirledi. Avrupa’nın en güçlü ekipleri arasında yer alan kırmızı – beyazlı temsilcimizi gece saat 03.25 uçağı ile kulüp başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Gülenler uğurladı.

ŞAMPİYONAYA HAZIRIZ

Gaziantep Havaalanında kafileyi yolcu ettikten sonra açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Avrupa şampiyonluğunun dışında ki bir sıralamayı başarı olarak kabul etme gibi şanslarının kalmadığını söyledi. Takım olarak müthiş bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Kaplan, “Bolu’da gerçekleşen 21 yaş altı Türkiye şampiyonasından döndükten sonra zaman kaybetmeden takımı hemen kampa aldık. Son derece faydalı bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Teknik ekibimizin oyuncuları mükemmel çalıştırdığını biliyorum. Taktik olarak da kendimizi hazır hissediyoruz. Hokeyde sürekli elde edilen şampiyonluklar bu turnuvanın sonrasında da devam edecek. Göreceksiniz Gaziantep Polisgücü hokey takımı bir kez daha kürsüde olacak. Buna inanıyorum. Herkesin de bize inanmasını ve destek vermesini istiyorum” dedi.

AVRUPA BİZDEN ÇEKİNİYOR

Elde ettikleri Avrupa şampiyonluklarının ardından uluslararası arenada korkulan takım haline geldiklerini aktaran Kaplan, “Artık hokeyde gerek ülkemizde gerekse de uluslararası arenada korkulan bir takımımız olduğunu söyleyebilirim. Korkmuyoruz, korkmadığımız gibi rakiplerimizin bizden korktuğunu hissediyorum. Bizim hokeydeki son yıllardaki iyi çalışmamız ve her geçen gün yükselen grafiğimiz diğer ülkeleri tedirgin ediyor. Artık Gaziantep hokeyin en iyi ve güçlü şehirlerinin başında geliyor ve Polisgücü’de en güçlü ekibi olarak kabul ediliyor. Bizler adımızı Avrupa'da, dünyada kürsüye yazdırdıkça herkes bizi öğrenecek ve duyacak. Herkesten dua bekliyoruz. İnşallah çalışmalarımızın meyvesini Slagelse’de alır şampiyonlukla döneriz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU