Gaziantep Valiliğinin geçtiğimiz yıl düzenlediği 'Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor' kampanyası kapsamında Emniyet Müdürlüğü'ne araç bağışlayan hayırsever işadamları, emniyet müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, hayırsever iş adamlarının bir kez daha Gaziantep emniyetine ne kadar sahip çıktıklarını destek ve bağışlarıyla ortaya koyduklarını söyledi. Gezer, 210 araç ile Gaziantep emniyetinin manevra kabiliyetinin oldukça genişlediğini ve bu sayede olaylara müdahale etme süresinin kısaldığını belirtti.

Polisevi'nde düzenlenen ödül törenine katılım yoğundu. Vali Erdal Ata'nın katıldığı ödül töreninde hayırsever işadamları da hazır bulundu. Emniyet Müdürü Gezer, araçlarla birlikte olaylara ani müdahale kabiliyetinin 2 kat daha hızlı hale geldiğini ve bununla birlikte olay yerlerine varış süresinin 5-7 dakikadan 3-4 dakikaya indiği mesajını verdi.

POLİS MERKEZLERİ YAPILDI

Gezer, il merkezinde mevcut 6 polis merkezine ek olarak işadamlarının desteğiyle İbrahimli Polis Merkezi inşaatının tamamlandığını söyledi. Gezer, "Merveşehir Polis Merkez Amirliğinin de %21'lik bölümü tamamlanmıştır. Bunların yanı sıra hizmet binalarımızın büyük bir kısmında tamamlanan tadilat çalışmaları ile birlikte daha modern bir ortamda hizmet verilmeye başlanılmış ve bu durum hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırdığı gibi hizmet sunan personelimizin de performansını yükseltmiştir" dedi.

HEDEFLER BÜYÜK

Gezer konuşmasında, "Bir başka önemli güvenlik birimi olan MOBESE Güvenlik Sistemi ilimizin halen % 45'lik bölümünü kapsamaktadır. Yapılmakta olan çalışmalar ile yakın zamanda Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerimizin katkılarıyla bu ağın yüzde 70'lere çıkartılması hedeflenmektedir" diye konuştu.

MERİNOS'A ONUR ÖDÜLÜ

Emniyet Müdürlüğüne 5 adet araç bağışlayan Merinos’a düzenlenen törenle onur ödülü verildi. Düzenlenen törende onur ödülünü Merinos AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu Gaziantep Başsavcısı Abdullah Bayır’ın elinden aldı. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlara çeşitli katkılar sağlayan Merinos AŞ. Emniyet müdürlüğünün ihtiyaçları doğrultusunda araç kampanyasına birinci sırada katıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Emniyet müdürlüğüne 5 adet araç bağışladıklarını ifade eden Merinos AŞ Yönetim Kurulu başkanı Ali Erdemoğlu “ Emniyetimizin her türlü ihtiyacını elimizden geldiği kadar karşılayama gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl düzenlenen araç bağış kampanyasına 5 araç bağışlayarak katıldık. Ayrıca emniyetimiz için Merveşehir mahallesinde ihtiyaç duyulan Mehmet Erdemoğlu Polis Merkez Amirliği binasını da tamamlayarak emniyetimize teslim ediyoruz. Kentimizin huzur ve güveni için Gaziantepli sanayici işadamlarımız ve vatandaşlarımız gereken özeni göstermektedir” dedi.

NAKIBOĞLU'NA ÖDÜLÜ ATA TAKDİM ETTİ

Vali Erdal Ata, Emniyet Müdürü Ali Gezer ve çok sayıda STK Başkanının katıldığı törende Başkan Cahit Nakıboğlu plaketini Vali Erdal Ata’nın elinden aldı. Gaziantep’in her anlamda ‘huzur kenti’ haline gelmesini önemsediklerini vurgulayan Başkan Nakıboğlu, "Şehrin her sıkıntısı bizleri ilgilendiriyor. Önceliğimiz şehrin esenlik ve güven içinde olmasıdır. Emniyet güçlerimiz, Gaziantep’in güveni ve huzuru konusunda yoğun emek sarf ediyor. Kamu nizamını ve halkın düzenini sağlayan, düzenli toplum hayatının yaşanmasını temin eden emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Sanayiciler olarak şehrin huzur kenti olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

MÜDAHALE ÖNEMLİ

Başkan Nakıboğlu polisin olaylara anında müdahalesinin önemine işaret ederek, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’müzün başlatmış olduğu “Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor” projesine Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak destek olduk. Ayrıca bu yardıma katkı sağlayan tüm sanayicilerimize de teşekkür ederim. Her şey Gazianteplilerin mutluluğu için. Araçlarımızın kentin huzuruna katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

KİMLERE PLAKET VERİLDİ ?

Düzenlenen gecede, bağışta bulunan Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Sanko Holding, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Merinos, Acarsan, Ticaret Odası, Sanayi odası, Ticaret Borsası, Naksan, Kadooğlu, Gülsan, Şireci, Adnan Ticaret, KRK Motor, Köksan Pet, Tiryaki Holding, MB Holding, Eruslu, Doğanlar Otomotiv, GAGİAD, Altunkaya, Beşler, Gaziantep Otogar İşletmesi, Meltem Tekstil, Şölen Çikolata, Erper, GAİB, Çalışkan Kömür, Acemoğlu, Angora Halı, Oba, Hüseyin Aykaç, Hasırcı Tekstil, Evyapan Demir, Kristal Tekstil, Melike Tekstil, Göymen Demir, Ömer Güllü, Orient Petrol, Makbaş Alüminyum, GESOB, Kuyumcular Odası, Taha Planlama, Burhan Çağdaş, Şahintaş Otomotiv, Sancaktar İnşaat, Biska Tekstil, Teymur Tekstil, Bulut Tekstil, Evyapan Gayrimenkul, Primer, Haliloğlu Gold, Haliloğlu İç ve Dış Ticaret, Çiltuğ, Tektuğ, Oğuzeli Belediyesi, MÜSİAD, Eyüp Lojistik, Canan Tekstil, Akınal Sentetik, Asya Sunni Dericilik, Boyar Kimya, Örnek Makine, Aydemir Otomotiv, Mali Müşavirler Odası, Seç Otobüsleri, Koçerler Petrol, Mehmet Kavsara, Teknoplas, Aydıngüler Gıda, Özel Hayat Hastanesi, LİMAK, Özmen Un, Selçuk İplik, Doğu Taşıt İstasyonu, Tat Tekstil, Efor İç Dış, Ticaret, Akınal Tekstil, Sağlamcılar, Oli Market, Edacan, Bossan, Başaran Halı, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Aslankaya İnşaat, Kursan, Medical Park, Tunaş, Şahin Nakliyat, Moğul Tekstil, Yaşam Hastanesi, Unat Yağ, Kurt Kumaş, Pamuk Elektronik, Taner Durakoğlugil ve Ortakları.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT