Gaziantep’te eşinden ayrılmak istemeyen ve bu nedenle bir apartmanın çatısına çıkan şahıs intihar etmek istedi. Psikologu beklerken şahsın atlayacağını fark eden bir polis memuru, ani bir hareketle şahsı adeta ölümün kıyısından çekti.
Edinilen bilgiye göre, Akyol Mahallesi’ne gelen ve eşinden boşanmak istemeyen Yusuf T. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis çevre güvenliğini alarak şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri de çağırıldı. İtfaiye ekipleri şahsın atlamak istediği noktaya şişme branda açarken, sağlık ekipleri ise olası bir kazaya karşı olay yerinde hazır bekledi. Olay yerine psikolog çağıran polis şahsı bir süre oyalamaya çalıştı. Bu sırada yan apartmandaki vatandaşlarda balkona çıkarak şahsı ikna etmeye çalıştı. Atlamaya çalışan şahısın hareketleri herkesin korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu. Şahsın atlayacağını anlayan bir Yunus Timi son anda ani bir hareketle şahsı adeta ölümün kıyısında yakaladı. Diğer polislerinde müdahalesiyle atlaması engellenen şahıs bulunduğu yerden indirildi. Polis kurtardığı şahsı sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifadesini almak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.
İntihar etmek isteyen Yusuf T.’nin bir süre önce eşiyle tartıştığı ve eşinin kendisinden boşanmak istemesi üzerine bu eylemi gerçekleştirmek istediği öğrenildi. Yusuf T. kendisini kurtaran polislere ikna çabaları sırasında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, eşini ikna etmesi için yardımcı olmasını istediği öğrenildi.