Gazişehir Gaziantep sezonu 53 puanla 6’ıncı sırada tamamladı, aynı puana sahip B.B.Erzurumspor ile ikili averajda geride olan temsilcimiz, normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Boluspor ile eşleşti. Sezonu 4’üncü sırada tamamlayan Ümraniyespor ile B.B Erzurumspor ise yarı finalde eşleşen diğer ekipler olurken ilk maç Erzurum’da oynanacak.
MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Gazişehir Gaziantep’in Play Off’ta eşleştiği Boluspor ile oynayacağı maçın gün ve saatleri açıkladı. Buna göre ligi 6’ıncı sırada tamamlayan temsilcimiz Gazişehir Gaziantep ile 3’üncü sırada tamamlayan Boluspor yarı finalde karşı karşıya gelecek. Lig dördüncüsü Ümraniyespor ile de lig beşincisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor eşleşti. Lig statüsüne göre ilk maçlar 5 ve 6. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak.

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off ilk maçları 11 Mayıs 2018 Cuma, rövanş maçları ise 15 Mayıs 2018 Salı günü oynanacak. Lig'de final müsabakası ise 19 Mayıs Cumartesi günü, sezon başında ilan edildiği üzere Bursa'da oynanacak.

Spor Toto 1. Lig Play-Off müsabaka programı şöyle;
Spor Toto 1. Lig'de play-off eşleşmeleri ve maç programı şöyle:
İlk maçlar:
11 Mayıs Cuma
19.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ümraniyespor (Kazım Karabekir)
21.00 Gazişehir Gaziantep-Boluspor (Gaziantep)
Rövanş maçları:
15 Mayıs Salı
16.00 Ümraniyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Ümraniye Belediye)
20.00 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bolu Atatürk)
MUHARREM TÜRKOĞLU