Son haftalarda elde edilen seri galibiyetlerle morallerin tavan yaptığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, Play Off’a emin adımlarla gideceklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un gelecek yıllarda ki iskelet kadrosunu oluşturduklarını ifade eden Kuıtlu, değişimin sonuçlarının ortaya çıktığını aktardı.

Cuma akşamı zorlu bir deplasmanda mücadele edeceklerini açıklayan teknik adam, bu haftayı da kayıpsız atlatıp hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediğini söyledi.

DEĞİŞİM YAŞADIK

Devre arasında yönetim kurulu ile birlikte aldıkları karar doğrultusunda takım içerisinde değişime gittiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Yaşı yüksek ve maliyetli futbolcularla yollarımız ayırıp daha genç, önümüzde ki yıllarda da hizmet verebilecek, iskeletini oluşturabilecek transferler yaptık. Tabi ki bu değişime 15 gün gibi kısa bir süre vardı. Bunun sancılarını da ikinci yarının ilk 4 maçında çektik. Bazı maçları istediğimiz düzeyde oynamıştık ama sonucu alamamıştık. Güzel futbol bize son üç maçta galibiyeti getirdi. Ligde önemli takımlar arasında yer alan üç rakibimizi de mağlup ettik. Antalyaspor, Elazığspor deplasman ve Karşıyaka’yı mağlup ettik. Bunlarda bu ligin güçlü ekiplerinden. Bir değişim yaşadık ama bu değişimde doğru bir geçiş yaptığımızın göstergesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Önümüzde ki yıllarda bu takıma hizmet edebilecek oyuncuları da aramıza kattık. Bu arkadaşlarımızda gün geçtikçe performanslarını gösterecekler” dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ

Bu hafta sonu deplasmanda bir başka önemli rakiple karşılaşacaklarını söyleyen Kutlu, “Zorlu bir deplasman maçı olacak ama biz bu haftayı da kayıpsız atlatıp önümüzü açmak istiyoruz. Pazar günü Karşıyaka ile oynadık ve Cuma günü de Şanlıurfaspor deplasmanı var, hazırlanmamız açısından bir haftalık süreç olsaydı daha iyi hazırlanırdık ama bu bizi çokta etkileyemez. Biz istediğimiz sonucu oradan alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

AYNI İNANCI TAŞIYORUZ

Milli maç arası öncesi oldukça kritik iki maç yapacaklarını aktaran Kutlu, “Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarını da aldığımız zaman zaten beşte beş yapmış oluyoruz. Moral ve motivasyon bakımından takım daha da oturacak ve Play Off hedefine daha da çok yaklaşmış olacağız. Bu iki maçımızı aldığımız zaman yukarıda ki takımları yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Ama biz maç maç gidip Play Off hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu takıma geldiğimde galibiyet alamamış bir ekip vardı ama biz yönetim kurulumuzun ve futbolcularımızın inançları doğrultusunda önce o kaostan kurtulduk. Bu kadro üst sıraları her zaman zorlar demiştik ve hala aynı inancı taşıyoruz” dedi.

HERKES İYİ DURUMDA

Birlikteliğin, mutluluğun, kaynaşmanın, takımdaşlığın ve arkadaşlığın olduğu yerde başarının geleceğini belirten Kutlu, “Şu an futbolcularımız bu anlamda çok iyi yöndeler. Bu yönde de sezon başında problemlerimiz vardı ama şu an gerçekten iyi durumdalar. Bu bir süreç işi ve süreci en iyi şekilde geçirip bize başarıyı getirecektir” açıklamasında bulundu.