PTT birinci liginin 28. haftasında konuk ettiği Samsunspor’a mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Hakan Kutlu, Play Off’un uzak ihtimal olduğunu söyledi.

Göreve geldiğinde küme düşme hattında bir takım devraldığını ama son haftalarda Play Off söylemlerinin gerçekleştiği bir takım oluşturulduğunu açıklayan Kutlu, ligde her şeyin olabileceğini de sözlerine ekledi.

DİSİPLİNDEN UZAKLAŞTIK
Kendi sahalarında mağlup oldukları Samsunspor maçının iki bölümde değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “İlk yarıda oynanan futbola bakıldığında galibiyete yakın olan taraftık. Bu oyun bizi ikinci yarıda daha da umutlandırmıştı çünkü pozisyon olarak bir şeyler yapmıştık. İkinci yarıda duran toptan sonra kalemizde gördüğümüz golün ardından Samsunspor bizden daha etkili olmaya başladı. Disiplinden uzaklaştık yine ikinci golü duran toptan kalemizde gördük. Zaten oyun disiplininden uzaklaştığım da kalemizde üçüncü golü gördük” dedi.

TAKIMDA DÜŞÜŞ VARDI

Bir basın mensubunun Ergin Keleş’in 11 haftadır forma giydiğini ama sadece 1 gol atabildiğini ve sahada verimli olmadığını sorması üzerine Kutlu şöyle konuştu;
Ergin Keleş’in sahada illa ki gol atması gerekmiyor, en azından ben öyle bakıyorum. Bu soruyu sorarken farklı da düşünebilirsin. Samsunspor karşısında da maçın büyük bölümünde benim istediklerimi yaptı. Bundan önceki maçlarda gol atmadığı zamanlarda da büyük katkısı vardı. Zaten aldığımız sonuçlarla bu ortadaydı. Katkısı oldu, Samsun karşısında kötü oynamış olabilir zaten takımın genelinde yediğimiz golden sonra düşüş vardı. Bunu bir oyuncuya bağlamamak gerekiyor bu hata bireysel değil takım olarak hatalar yapıldı.

NEYİN NE OLACAĞI BELLİSİZ

Elde edilen mağlubiyet sonrası Play Off hedefinden büyük ihtimalle uzaklaştıklarını aktaran Kutlu, “Tabi ki bu ligde her şey olabiliyor. Üst sıralarda ki rakiplerimiz kazanırlarsa bizim için uzak bir ihtimal ama neyin ne olacağı da belli olmaz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Olursa oldu, zaten biz bu takıma geldiğimizde ligin sonuncusuydu ama biz bu takıma Play Off’u konuşabilir hale getirdik” açıklamasında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU