ROYAL HALI GAZİANTEP – MEDİCAL PARK TRABZONSPOR

SALON: KAMİL OCAK

TARİH: 9 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: MURAT BİRİCİK – FATİH ARSLANOĞLU – KEREM BAKİ

YAYIN: TBF TV

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Spor Toto Basketbol Ligi 24. hafta maçında Trabzonspor Medical Park ile kendi evinde mücadele ediyor.

Play Off finallerinde kalma adına oldukça avantaj yakalayan potanın ağaları bugün ki mücadeleden galip gelerek işini sağlama almak istiyor.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda bugün saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Murat Biricik, Fatih Arslanoğlu ve Kerem Baki hakem triosu yönetecek.

MAÇ KAMİL OCAK’TA

Kendi evinde oynadığı maçları sürekli Şahinbey Kapalı Spor Salonunda oynayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün karşılaşacağı Medical Park Trabzonspor maçını Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda oynayacak.

Karataş’ta daha önce planlanan bir program gereği Basketboö Federasyonu tarafından bugün ki mücadele Kamil Ocak Kapalı Spor Salonuna alındı.

GEÇEN HAFTA Kİ MAÇLAR

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 24. hafta maçında Royal Halı Gaziantep, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 81 - 77 mağlup olmuştu. Trabzonspor Medical Park ise kendi evinde güçlü rakibi Anadolu Efes’e 65 – 73 yenildi.

Ligde 24. haftanın ardından Eflatun – sarılı temsilcimiz 13 galibiyet ve on bir mağlubiyet ile 7’inci sırada, Trabzonspor Medical Park ise 10 galibiyet ve 14 mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.

Royal Halı Gaziantep Basketbol ile Trabzonspor Medical Park arasında ligin ilk yarısında Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 73 – 68 kazanmıştı.

HEDEFİ TUTTURACAKLAR

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamlar sezonu mutlaka Play Off sıralamasının içinde tamamlamak istiyor. Bu sezon hedefini yükselten Potanın ağaları, Gaziantepli basketbol severlere erken veda etmek istemiyor. Bu nedenle ligde kalan maçları en az kayıpla kapatıp, ilk sekiz arasında kalmayı istiyorlar.

MUHARREM TÜRKOĞLU