ROYAL HALI GAZİANTEP – ANADOLU EFES

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 19 MAYIS 2016 PERŞEMBE

SAAT: 18.30

HAKEMLER: MURAT BİRİCİK – KAAN BÜYÜKÇİL – SEMİH VURAL

YAYIN: NTV SPOR

Spor Toto Basketbol Erkekler Süper Ligi Play Off finallerinin ilk maçında Anadolu Efes’e 83 – 71 mağlup olan Royal Halı Gaziantep rövanş maçına çıkıyor.

Güçlü rakibi karşısında son çeyreğe kadar üstün bir performans sergileyerek Anadolu Efes’i oldukça terleten Potanın Ağaları, bugün kendi evinde kazanarak turu üçüncü maça bırakmak istiyor.

Eflatun – sarılı temsilcimizin bugün Şahinbey Karataş Spor Salonunda saat 18.30'da Anadolu Efes ile yapacağı mücadeleyi Murat Biricik, Kaan Büyükçil ve Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek. Maçı Ntv Spor canlı olarak basketbol severlere sunacak.

NOKTAYI KOYMAYIN

Basketbol erkekler süper liginde bu sezon oynadığı iki maçta da Anadolu Efes karşısında galibiyetle ayrılan Potanın ağaları aynı başarıyı bir daha tekrarlamak istiyor.

Play Off çeyrek finalinin ilk maçında deplasmanda iyi bir performans sergilemesine rağmen hakemlerin son periyotta rakibin sert müdahalelerine seyirci kalması nedeniyle mağlup olmak zorunda kalan dev adamlar, bugün salondan galibiyetle ayrılarak noktayı koymak istemiyor.

DÖNÜŞÜ YOK

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamları artık dönüşü olmayan bir yola girdi.

Kendi evinde oynadığı maçlarda taraftar desteğini her zaman arkasına alan temsilcimiz, deplasmanlarda ise dualarını alıyor. Özellikle dış şutlarda ki yüksek isabet oranıyla rakiplerini hem moral men hem de oyun olarak çökerten dev adamlar, bu gün de aynı taktikle sahaya çıkacak ve aynı inançla maçı kazanmak isteyecek.

İlk maçta rakibine mağlup olan temsilcimiz bugünde salondan üzgün ayrılması durumunda sezonun son maçını oynamış olacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU