Dünya’nın en çok tercih edilen Pizza markası olan Pizza Hut, şehrimizde ikinci defa kapılarını açtı.

Güneydoğu Anadolu disbritörlüğünü Sanat Yatırım ortaklığının yaptığı Dünyanın dev markaları arasında yer alan Pizza Hut, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Kepkepzade Parkİş Merkezi altında açtı ikinci şubesinin kapılarını Gazianteplilere açtı. Öncelikli olarak Gaziantep’te ve daha sonra Güneydoğu Anadolu bölgesinde büyümeyi hedefleyen Pizza Hut, Üniversite civarına ve daha sonra Karataş bölgesine diğer şubelerini açmaya hazırlanıyor. Yepyeni tatlar, zenginleşen menüsü ve evlere ve iş yerlerine serviste yeni bir dönem başlatan Pizza Hut, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ki ilk şubesini Gaziantep İbrahimli’de açmıştı. Gazi Muhtarpaşa Bulvarında ki şubesinde 19 çeşit ayrı lezzet sunacak.

DÜNYANIN EN MEŞHUR PİZZASI

Sanat Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi İlhan İbrahim Açıkgöz, Gaziantep’e iki şube açmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Pizza Hut, “Dünyanın en meşhur pizzası” sloganıyla, senede 2 milyon pizza severe ürünlerini en sıcak, en lezzetli ve en hızlı şekilde kapılarına kadar teslim ediyor. Pizza Hut’ın, bugün Amerika’daki 7 bin 200 restoranının yanı sıra 90 ülkede 5 bin 600’ün üzerinde restoranı bulunmaktadır. Pizza Hut, efsane lezzetlerini hem restoranlarında hem de Türkiye’nin birçok noktasında aynı kalite anlayışıyla müşterileriyle buluşturuyor. Adamlarda ki ticari anlayış, ‘Bizim tek derdimiz pizzadan para kazanmak’ felsefesi” ifadelerini kullandı.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Müşterilerinin isteklerine göre toplamda 19 kategoride farklı lezzetler sunulduğunu açıklayan Açıkgöz, “Pizza sunulabildiğini açıklayan “Ev ve iş yerlerine servisin son yıllarda ciddi oranda artış göstermesiyle pazardaki ihtiyacı farkederek başlattığımız, uzun süren fizibilite ve AR – GE çalışmalarımız bizi Pizza Hut’a götürdü. Eylül ayı içerisinde ilk şubemizi İbrahimli’de ikinci şubemizi ise Gazi Muhtarpaşa’ya açmanın mutluğunu yaşıyoruz. Kendi bünyemizde ve franchise sistemi ile 2017 yılı sonuna kadar Gaziantep ve Güneydoğu Bölgesi ağırlıklı olmak üzere 15 Pizza Hut şubesi ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kısaca tüm hazırlıklarımız tamam bundan sonra hedefimiz, Pizza Hut kalite ve lezzetini sıcağı sıcağına evlere götürmek” dedi.

ÜRÜNLERİN TAMAMI TAZE

Pizza yapımında kullanılan hamur ve ürünlerin kesinlikle dondurulmuş ve şoklanmış ürünler olmadığını lezzetinin de buradan kaynaklı olduğunu dile getiren Açıkgöz “Ürünlerimizin tamamı taze. Bizde donmuş ya da şoklanmış hamur kullanılmaz. Bazı markalarda dondurulmuş hamur ve dondurulmuş ürünler kullanılıyor. Pizza piştikten 15 dakika sonra bitirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde bayatlamaya başlar. Pizza İtalya’dan çıkmış olsa da fast foodun yayılışı Amerika’nın aklı ile olmuştur. Ürünümüz Amerika’ya ait bir markadır. Pizza Hut dünyaca bilinen bir markadır. Sadece Türkiye’de 25 yıldır hizmet veriyor bu marka” şeklinde konuştu. MUHARREM TÜRKOĞLU