TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Külahçı, Peyzaj Mimarı Ersin Özbadem ile sektör temsilcilerinin katıldıkları toplantıda yapılan değerlendirmelerin ardından Peyzaj Mimarı Dr. Burcu Ayan tarafından, Bioart desteği ile basımı yapılan şiir kitabı imzalandı.

ÖZBADEM: CİDDİ HAREKETLİLİK VAR

Ersin Özbadem, şunları söyledi; “Piyasalar durgun olmasına rağmen peyzaj sektöründe hareketlilik oldu. Bildiğiniz gibi Türkiye’de yoğun bir yapılaşma söz konusu. Buna bağlı olarak peyzaj ihtiyacı da giderek artıyor. Gerek seçim yılı olması, gerek peyzaj projelerinin de ruhsat eki olarak kabul edilmesinden sonra 2018 yılından oldukça umutluyuz. Biz şehrimizde peyzaj mimarlığı bürolarının da artmasını istiyor ve hedefliyoruz. Sektördeki arkadaşlarımız adına şiir kitabının yazarı Burcu Hanım’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

MESLEK DİSİPLİNİ

Peyzaj Mimarı ve Şair Burcu Ayan ise peyzaj mimarlığının sanat ve mühendisliğin bir araya getirilmesini gerektiren bir meslek disiplini olduğunu söyleyerek bu nedenle kitabın yayınlanmasını sağlayan Bioart’a teşekkür etti. Toplantıda yapılan konuşmaların ardından Peyzaj Mimarı Dr. Burcu Ayan, kendi yazdığı şiir kitabını imzaladı. HABER MERKEZİ