Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek partisinin Gaziantep’te düzenlediği mitinge katıldı.

Demokrasi meydanındaki mitingde konuşan Perinçek, AK Parti’yi önlemek için ‘CHP’ye ve HDP’ye oy verelim’ diyenlerin oylarını AK Parti ile suç ortaklığına, cinayet ortaklığına, cumhuriyete karşı suç işlemeye, Türkiye’yi bölmeye, vatanı bölmeye verdiklerini savundu.

CHP’yi eleştiren Perinçek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tabanına buradan sesleniyorum, Siz kurultayınızla değil, genel başkanınızı bile Fethullah Gülen’in, Amerika’nın çıkarttığı kasetlerle seçtiniz. Kasetle yönetilen parti, kasetlerle güdülen partiler. Demokrasi bu mu? Ne Türkiye’de demokrasi var ne de bu partilerin içinde demokrasi var. Demokrasi olsa bir kasette Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanını değiştirir miydi? Kim getirdi Kılıçdaroğlu’nu oraya? Daha o kasetler çıkmadan dünya merkezlerinde CHP’nin genel başkanı değişecek, tepeye de Kılıçdaroğlu getirilecek diye yayınlar başladı, açıklamalar başladı. Arkasından bir kaset, CHP’nin genel başkanı gitti, kasetle seçilen genel başkan geldi. Kasetle tayin edilen genel başkan geldi. Şimdi bunu neden anlatıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri bakmışlar ki Vatan Partisi çığ gibi büyüyor ve meclise gelecek, kendisinin alet olduğu planlar bozulacak, oturmuşlar, kafa kafaya vermişler. İçlerinden bize söylüyorlar, içlerinden bize bilgi veriyorlar. Kafa kafaya vermişler Vatan Partisi hakkında dosyalar hazırlıyorlarmış. Yahu sizin bir kasetlik canınız var. Bir kasetlik canınız var.

Siz Vatan Partisi’yle başa çıkamazsınız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetimine de meydan okuyoruz. Çıkarın dosyalarınızı. Sizin bir kasetlik canınız var. Tarihinize bakın, kasetlerle dizayn edilen partisiniz” şeklinde konuştu.İHA