Geçtiğimiz hafta ligde oynadığı Kasımpaşa maçında alınan galibiyetin sevincini yaşayan Gaziantepspor’da transferde de hareketli saatler devam ediyor.

Kırmızı-siyahlıların Muhammet Demir konusundaki görüşmeleri devam ederken, bir yanda da arayışlar devam ediyor. Kırmızı-siyahlıların geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen Fenerbahçe’nin genç defans oyuncusu Hakan Çinemre’yle sezon sonuna kadar anlaşıldığı öğrenildi.

PEREİRA ONAY VERMEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor, Hakan Çinemre’yle masaya oturmuş ve anlaşma sağlamıştı. Ancak sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın bu transfere onay vermediği iddia edilerek oyuncunun kalmasını istediğini bildirmişti. Kırmızı-siyahlıların bu transferdeki ısrarcı tavrını sürdürerek Fenerbahçe yönetimini ve Pereira’yı ikna edip transferi bitirdiği öğrenildi.

SEZON SONUNA KADAR

Genç futbolcu Hakan Çinemre’nin de kendini geliştirmek için Gaziantepspor’da oynamak istediğini ve bu transfere izin vermesi için Pereira’dan ricada bulunduğu öğrenildi. Transferdeki sorunların çözülmesiyle birlikte genç savunmacıyla sezonun ikinci yarısı için anlaşmanın tamamlandığı ve kırmızı-siyahlı formayı giyeceği bildirildi.

HAKAN ÇİNEMRE KİMDİR?

14 Şubat 1994 tarihinde Kocaeli’nde dünyaya gelen Hakan Çinemre stoperde forma giyiyor.. Gölcükspor altyapısında yetişen ve 2011 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Hakan, çeşitli PTT 1. Lig takımlarında da kiralık olarak forma giydi. 2013-2014 sezonunu Bucaspor’da geçiren genç futbolcu, geçtiğimiz yılı ise Adana Demirspor’da tamamladı.

Hakan Çinemre'nin Milli takım serüveni

Özellikle Adana Demirspor ve Bucaspor forması altında dikkat çeken genç oyuncu Türkiye Milli Takım formasıyla da genç takımlarda şans buldu. Toplamda 23 kez genç takımlarda forma giyen genç oyuncunun sezonun ikinci yarısında kırmızı-siyahlı formayı giymesi bekleniyor.