İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurulu yapıldı

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı İpekyolu Perakendeciler Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Başkanlığı'nı Vedat Cergibozanlar'ın yaptığı PERDER'in yeni dönem başkanı Mehmet Kalkan oldu.

Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Gaziantep başta olmak üzere Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Nizip’te faaliyet gösteren İpekyolu PERDER’in Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Kalkan seçildi.

TEK YÜREK HALİNDE OLACAĞZI

İpekyolu PERDER'in yerel zincir marketler olarak tek yürek halinde her geçen gün güçlendiklerinin altını çizen Sistemli Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalkan, yeni dönemde derneğin bölgedeki konumunu güçlendirmek için çalışmaları artıracaklarını ve müşteri odaklı çalışmaların ele alınacağını söyledi.

3 BİN ÇALIŞAN VAR

Yerel zincirlerin bölgede ciro olarak önemli bir payı göğüslediğini dile getiren Kalkan, “İpekyolu PERDER olarak 5 bölgede faaliyet gösteriyoruz. Toplam 139 şubede 3 bine yakın kişiye istihdam sağlıyoruz. Tüm üyelerimiz ile oluşturduğumuz sinerji bölgedeki konumumuzu kuvvetlendiriyor. Ailemize yeni katılan üyelerimize yer seçimi, insan kaynağı kullanımı, eğitim, formatlar konusunda tüm deneyimlerimizi aktarıyoruz. Müşteri tarafında ise taze ürün gruplarını, yerel markaları tüketicilerimiz buluşturup, fiyat konusunda rekabetçi adımlar atıyoruz. Bu yaklaşımımız sayesinde önemli yollar kat ettik. Bundan sonraki dönemde de maliyet ve verimlilik odaklı konulara odaklanacağız. Yerel zincirlerin bölgemizdeki varlığını büyütmek, üye sayımızı artırmaya yönelik çalışmalarımızı, hem müşteri, hem de çalışan kanadında sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

İpekyolu PERDER'in Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu ise şöyle belirlendi;

Mehmet Kalkan, Yaşar Cergibozan, Bilal Yıldız, Hamza Polat, Mehmet Deniz, Ömer Yenipınar, Mehmet Metin Şentiryaki / LEYLA ÖZEKŞİ POLAT