Birçok başarılı proje ile Türkiye gündeminden düşmeyen İpekyolu Rotary Kulüp’te devir teslim töreni yapıldı. Holiday İnn Otel’de düzenlenen törende Işınsu Alpay kurucu başkanı olduğu İpekyolu Rotary Kulübü Başkanlık görevini kurucu üyelerden Mesut Cemil Eyikocak’a devretti.

İpekyolu Rotary Kulüp’ün devir teslim törenine Guvernör Yardımcıları Kemal Tokuz ve İlhami Topalkara, Rotaryan Neşet Dai ve Erkan Özsavaş ile kulüp üyeleri ve konuklar katıldı.

EN ÖNEMLİ PROJE

Hüzün ve mutluluğun bir arada yaşandığı törende bir yıllık süre içerisinde gerçekleştirilen onlarca proje anlatılırken 2015 yılının en önemli projesinin Çocuk Gelinler İçin Sürüyoruz projesi olacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl da Gaziantep’ten başlayarak Samsun’a kadar pedal çeviren bisikletçiler çocuk felci için sürmüş ve çocuk felcinin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak Türkiye gündeminde önemli yer almışlardı.

BAYRAĞI ZİRVEDE ALDI

Düzenlenen törenle görevi devreden Işınsu Alpay yeni dönemde yapılacak yeni projelerle İpekyolu Rotary Kulübün misyonuna uygun önemli başarılara imza atacağını belirtirken çiçeği burnunda başkan Mesut Cemil Eyikoçak’da bayrağı zirvede aldığını ve daha da öteye götürebilmek için elinden gelenleri yapacağını kaydetti. Devir teslim töreninin ardından düzenlenen baloda gönüllerince eğlenen üyeler gecenin geç saatlerine kadar eğlencelerini sürdürdüler. BÜLTEN