Gaziantepspor As Başkanı Bülent Konca takımda revizyona gittiklerini ve çok sayıda transfer yaptıklarını söyleyerek, "Gaziantepli hemşehrilerimizin yarısı bu Gaziantepspor logolu passolig kartı kullanmış olsalar emin olun bu takıma çok ciddi katkıda bulunmuş olurlar. Bu takımın başarılarına ortak olmuş olurlar. Ama siz bunların hiçbirisini yapmıyorsanız hiç kusura bakmayın bu takımı eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Yeni sezonun Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyesporumuza ve tüm takımlarımıza hayırlı olmasını dileyen Konca, "Umarım sakatlıkların olmadığı tribünlerde barışın hakim olduğu şölen havasında geçen bir sezon olur. Ve Gaziantepspor bu sezonu hakettiği, büyüklüğüne yakışır bir yerde tamamlar. Hepinizin bildiği gibi zor geçen bir sezonun ardından gerek teknik kadromuza gerekse futbol takımımızda ciddi bir revizyona gittik. Sezonun kapanmasıyla birlikte 10 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık.10’u yerli 5’i yabancı transfer olmak üzere takımın %70’ini yenilemiş olduk. Halende transfer çalışmalarımız devam ediyor. Süper ligde yeni bir takım kurmak hem ciddi hemde çok maliyetli bir iş. Bu noktada sayın başkanımıza tüm yönetim kurulumuza göstermiş olduğu olağanüstü performans ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta Mustafa Kızıl olmak üzere transfer komitemize ayrıca teşekkür ediyorum. Ve yeni transferlerimizin tanıtımına başlamadan önce taraftarlarımıza sesleniyorum" dedi.

TAKIMA KATKIDA BULUNUN

Yaz dönemi hazırlık çalışmalarımız bize gösterdiki. Genç, dinamik, mücadeleci ve asla pes etmeyen bir takımımız var. Taraftarımızında desteğiyle bu takım özlenen başarıları elde etmeye hasret bir takımdır. Arkadaşlar bir burada Gaziantepspor’un ve Gaziantep şehrinin adını yüceltmek için varımızla yoğumuzla çok çetin bir mücadele veriyoruz. Ve şundan emin olmanızı istiyorum biz bu mücadelemizi verirken bizim taraftarımızdan başka hiç bir desteğimiz yok. büyük küçük demeden bütün taraftarlarımızın ekonomik gücüne bu takıma katkıda bulunmasını bekliyoruz. Öncelikle bugün itibariyle satışa sunduğumuz kombine kartları. Bu kartların fiyatlarını olabildiğince makul belirledik. Vade farkı olmadan taksitlendirme imkanı sağladık. Taraftarlarımızn bu kartlara ilgi göstermesini istiyoruz. Geçen hafta şu an arkadaşlarımızın üzerinde gördüğünüz yeni sezon formaları Gaziantepspor store’de satışa sunduk. Her taraftarımızın bir kombine ve forma almasını ilk maçtan itibaren tribünleri doldurmasını ve bu takımı 90 dakika boyunca desteklemesini istiyoruz. Bu sezonun bir ayrıcalığı daha var taraftarlarımız hiç bir mali külfete katlanmadan bu takıma başka yollarlada destek olabilecekler. Örneğin taratfarlarımızın Gaziantepspor logolu passolig kartlarına kredi kartı özelliği tanımlatarak günlük yaptığı alışverişlerinde takımımıza katkıda bulunabilecekler. Kredi kartı olmayan yada kullanmayan taraftarlarımız yine bu bu kartları ulaşımda kullanarak kulübümüze katkı sağlamış olacaklar.

MARİFET OTURDUĞU YERDEN ELEŞTİRMEK DEĞİL

Bugün Gaziantep’te kart27 kullanıcı sayısı 1 milyonu aşmış durumda. Gaziantepli hemşehrilerimizin yarısı bu Gaziantepspor logolu passolig kartı kullanmış olsalar emin olun bu takıma çok ciddi katkıda bulunmuş olurlar. Bu takımın başarılarına ortak olmuş olurlar. Ama siz bunların hiçbirisini yapmıyorsanız hiç kusura bakmayın bu takımı eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur. Marifet oturduğun yerde bu takımı eleştirmek değildir. Marifet takımının kombine kartını formasını alarak takımına destek olmaktır. Mağrifet takımının kartını alışverişlerde ulaşımda kullanarak destek olmaktır. Mağrifet işyerinin penceresine evinin balkonuna bu takımın bayrağını asmaktır. Eğer bu şehirde bu sinerjiyi oluşturabilirsek emin olun bu takım süper ligin en korkulan takımlarından birisi olacaktır. Şundan herkesin emin olmasını istiyorum. Gaziantepspor bu şehrin en köklü ve en büyük markasıdır. Ve bu takımın başarısıda başarısızlığıda bu şehre mal edilir. Biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu genç arkadaşlarımızın Allah’ın izniyle kulübümüzüde bu şehride mahçup etmeyeceğine inanıyoruz. Ve biz şunada inanıyoruz Gaziantepspor taraftarı bu çağrımıza cevap verecektir ve takımını kucaklayacaktır.