Dün gece Gaziantepspor ile İstanbul Başakşehir arasında oynanan maç öncesi elinde passolig kartı olmasına rağmen stada giremeyen taraftarlar adeta isyan etti.

Takımlarına destek vermek için passolig kartı alan ve stada girip kendisine ayrılan koltukta maçını izlemek için giriş kapısına dayanan bazı taraftarlar kartın bozuk olduğunu anlayınca çileden çıktılar.

Giriş kapısında güvenlik görevlisinin kartın bozuk olduğunu ve dolayısıyla stada maçı izlemek için giremeyeceklerini söylemesi üzerine neye uğradığını şaşıran kırmızı-siyahlı taraftarlar büyük bir şaşkınlık yaşadı.

SAAT 4’TEN BERİ BEKLİYORUM

Takımına destek vermek amacıyla stada gelen bir özürlü vatandaş ise passolig kartının kendisine bozuk olduğunun söylenmesi üzerine yetkililerden yardım istediğini ancak kimseden yanıt alamadığını söyledi. Sorunlarını giderecek herhangi bir muhatap bulamadıklarnı ifade eden özürlü vatandaş bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini aksi takdide bu gidişle maçlara taraftarın hiç gelmeme tehlikesi ile karşı karşıya kalınabileceğini sözlerine ekledi. ALİ BUDAK